Zona Metalurgiei a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă, în ultimii ani. Poziționarea strategică aproape de inima Bucureștiului, într-o zonă puternic dezvoltată din punct de vedere comercial și traversată de o gamă variată de mijloace de transport în comun, face din acest perimetru unul intens căutat de clienți. Dezvoltatorii care construiesc în zonă au ridicat ansambluri dedicate în mod special clienților cu bugete mici și mijlocii. IMOPEDIA.ro prezintă detalii despre cele mai importante proiecte rezidențiale din această zonă, dedicate clienților cu bugete de Prima Casă.

36656-mega_residence.jpgPentru clienții care caută apartamente moderne, bine poziționate și la prețuri greu de concurat, Metalurgiei este zona perfectă. Ofertele de locuințe noi sunt abundente în zonă, iar dezvoltatorii au gândit proiecte raportate în mod direct la nevoile consumatorilor.

Primul exemplu este Alpha Residence. Ansamblul imobiliar oferă clienților apartamente cu două camere și garsoniere duble, cu suprafețe cuprinse între 33 și 45 mp. Apartamentele, 48 în total, sunt dispuse în două blocuri, iar prețurile pornesc de la 29.900 euro și nu urcă mai sus de 39.900 euro.

Alpha Residence este situat în apropierea stației de metrou Apărătorii Patriei și în imediata vecinătate a mai multe stații RATB. Locatarii au acces imediat la supermarketuri și hypermarketuri, școli și grădinițe, parcuri și locuri de joacă, ceea ce garantează un plus calitativ”, menționează reprezentanții Sud Imobiliar Expert.

Alpha Residence este gândit drept un ansamblu de locuințe care pune accent pe spațiu, confort și siguranță. Proiectul este ridicat pe o suprafață de 3.800 mp, iar accesul limitat asigură intimitatea dorită de locatari.

Mega Residence: un proiect destinat în special familiilor care au nevoie de spațiu

Pentru clienții care au familii mari și doresc apartamente spațioase, Mega Residence este ansamblul imobiliar perfect. Dezvoltatorii au pregătit 112 apartamente, dispuse în două blocuri. Viitorii proprietari pot alege locuințe cu două, trei sau patru camere. Suprafețele variază între 30 și 79 mp, iar prețurile pornesc de la 24.000 euro și ajung până la 79.000 euro.

Dezvoltatorul Mega Residence a transformat calitatea într-o pasiune. Fiecare proiect este atent îngrijit, chiar și după vânzarea ultimului apartament. Materialele și tehnologiile folosită sunt dintre cele mai performante, avem atenție sporită la detalii, pentru că doar așa se poate obține un ambient plăcut”, descriu reprezentanții Sud Imobiliar Expert.  

Unul dintre argumentele pentru care clienții aleg Mega Residence este faptul că dezvoltatorii se implică în comunitatea creată în fiecare ansamblu rezidențial construit. Sunt proactivi, răspund prompt solicitărilor și se implică în crearea asociației de locatari și dezvoltarea facilităților din jurul ansamblului de locuințe.

Family Residence: o ofertă diversificată, pentru clienți atenți la detalii

Unul dintre cele mai ample proiecte din zonă se numește Family Residence. Acesta se găsește în trei forme de proiect. În prima dintre ele, care poartă numele Family Residence Metalurgiei, se găsesc apartamente cu două camere și suprafețe cuprinse între 39 și 45 mp. Prețurile variază între 26.000 și 39.000 euro.

Ansamblul se întinde pe o suprafață totală de 10.000 mp, pe care se vor dezvolta șase blocuri, parcări pentru rezidenți, parcări pentru vizitatori, spații verzi și zone de relaxare, foișoare și zone cu gazon ornamental. Imobilele sunt construite în conformitate cu noile cerințe din domeniul construcțiilor civile aflate in vigoare, pe cadre și grinzi de beton armat”, expun reprezentanții Sud Imobiliar Expert.  

Family Residence Postalionului, a doua locație a proiectului, oferă garsoniere și apartamente cu două camere, cu suprafețe cuprinse între 27 și 48 mp. Prețurile variază între 22.500 euro și 39.500 euro.

Family Residence 2 este o altă variantă, pentru clienții care apreciază caracteristicile ansamblului, dar caută garsoniere și apartamente cu două și trei camere, cu suprafețe cuprinse între 30 și 67 mp și prețuri care variază între 20.000 și 53.000 euro.  

Studio Plus Metalurgiei 2 permite clienților să se implice direct în construcția casei

Studio Plus Metalurgiei 2 este un proiect care oferă clienților garsoniere, apartamente cu două camere și cu trei camere. Suprafețele variază între 28 și 59 mp, iar prețurile sunt cuprinse între 28.000 și 54.000 euro. La fel ca orice alt ansamblu din zonă, mijloacele de transport în comun sunt variate și în apropierea locuințelor.

„Ceea ce îi diferențiază față de restul pieței este faptul că le permit clienților implicarea directă în construcția casei lor. Viitorii proprietari pot să intervină asupra modului în care se finisează apartamentul ales și să îl personalizeze după bunul plac. Aceștia au la dispoziție o gamă variată de modele și culori de gresie, faianță, parchet, uși interioare. Singura condiție este ca rezervarea apartamentului să se facă din timp”, adaugă reprezentanții Sud Imobiliar Expert. 

Acest proiect este continuarea bine-cunoscutului proiect Studio Plus, unde se găsesc garsoniere, apartamente cu două camere și apartamente cu trei camere, cu suprafețe cuprinse între 28 și 62 mp. Aici, prețurile sunt cuprinse între 29.000 și 56.000 euro.

Lista celor mai importante ansambluri rezidențiale din zona Metalurgiei se încheie cu proiectul Classic 3 – Drumul Jilavei, unde se găsesc garsoniere duble, apartamente cu două și trei camere. Acestea au suprafețe cuprinse între 30 și 61 mp, iar prețurile variază între 30.000 și 53.000 euro. Dar zona este una de interes pentru dezvoltatori, motiv pentru care ansamblurile existente sunt într-un proces continuu de dezvoltare, așa cum este cazul Studio Plus sau Family Residence, iar noi nume urmează să li se alăture, cum ar fi proiectul Mega-Piața Sudului.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA:

 

26 March 2015