Carrefour România își relochează sediul: retailerul francez închiriază un spațiu de 6.850 mp în cea de-a doua clădire Green Court Bucharest, din zona Floreasca - Barbu Văcărescu. În urma acestei tranzacții, gradul de ocupare al clădirii de birouri dezvoltată de suedezii de la Skanska ajunge la 61%.

36598-green_court_bucharest_cladirea_b.jpgSkanska a semnat un contract de închiriere cu retailer-ul francez Carrefour România, pentru un spațiu de 6.850 mp în cea de-a doua clădire a Green Court Bucharest. Noul contract semnat aduce cladirea B la un grad de ocupare de 61.2%.

„Carrefour își relochează sediul în noul hub de business al Bucureștiului, vizând o mai bună proximitate cu magazinele sale. Succesul tranzacției s-a datorat bunei colaborări dintre echipele Skanska, Carrefour, CBRE și Tuca Zbarcea & Asociații, avocații noștri”, spune Anca Damour, Property Division si Corporate Affairs Director Carrefour Romania.

  • Tranzacția a fost intermediată de CBRE, iar mutarea companiei Carrefour va avea loc anul acesta. În plus, în aceeași perioadă, un magazin Carrefour Market va fi deschis în clădirea de birouri
  • Aproximativ 500 de angajați vor lucra în noul spațiu, în departamente precum: Achiziții, Financiar, Marketing și  Logistica
  • Carrefour reprezintă un chiriaș important al clădirii B, alături de Sanofi și Adecco, care și-au anunțat deja mutarea

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de Skanska în România și este format din trei clădiri de birouri, cu o suprafață totală de 52.000 mp. Clădirea B, care găzduiește în prezent companiile Sanofi, Adecco și Carrefour, va avea 18.000 mp în 12 etaje supraterane și trei niveluri subterane de parcare, cu 315 locuri. Finalizarea construcției este programată pentru al doilea trimestru din 2015.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

16 March 2015