Bob Weinstein a reușit, în cele din urmă, să vândă duplexul pe care îl deținea în Manhattan cu 20,5 milioane de dolari. Potrivit mansionglobal.com, aceasta este cea de-a treia proprietate pe care cunoscutul producător de film o înstrăinează în ultimele luni.

42160-large_weinstein.jpgDeși prețul inițial al imobilului a fost cu 9 milioane de dolari mai mare, în cele din urmă Bob Weinstein s-a mulțumit să obțină cu doar 500.000 de dolari mai mult față de cât a plătit pentru această locuință în anul 2004.

Duplexul, care măsoară 650 mp, are 14 camere (dintre care cinci dormitoare și șapte băi) și se află la etajele 16 și 17, a fost cumpărat de Pamela Schein Murphy.

Aceasta este cea de-a treia proprietate pe care Bob Weinstein o vinde, în mai puțin de un an. Astfel, luna trecută el a reușit să găsească un cumpărător pentru vila de 17 milioane de dolari din Greenwich, Connecticut, pe care a listat-o în urmă cu trei ani. Totodată, în decembrie 2017, producătorul a vândut și casa pe care o deținea în Upper West Side, la prețul la care a cumpărat-o în 2009: 15 milioane de dolari.

Deciziile lui Bob Weinstein vin la scurt timp după ce compania pe care a fondat-o împreună cu fratele său, Harvey Weinstein, a dat faliment. Prăbușirea Weinstein Co., în martie 2018, a fost previzibilă, având în vedere valul de acuzații de hărțuire sexuală, viol și atac asupra unor cunoscute actrițe care i-au fost aduse lui Harvey Weinstein începând cu luna octombrie a anului trecut.

 

 

12 July 2018