Când vedetele de la Hollywood își vând locuințele, totul este spectaculos: de la proprietatea în sine până la prețul acesteia. Ba chiar și vecinii sunt spectaculoși. Sunt genul de oferte imobiliare la care restul lumii se uită fie și doar pentru a-și face o idee despre cum arată în spatele cortinelor viața celor bogați și celebri. Ultima proprietate de acest gen scoasă la vânzare este locuința celebrelor Ellen Degeneres și Portia de Rossi. Una dintre locuințele acestora, și chiar preferata lor este casa despre care spuneau că nu se vor despăți niciodată. Iar o proprietate atât de aproape de inima lor nu putea fi vândută decât la un preț care să compenseze atașamentul emoțional: prețul cerut este de 45 de milioane de dolari. 

41323-exterior.jpgVila preferată a vedetelor Ellen DeGeneres și Portia de Rossi se află în Santa Barbara, California. Este un loc perfect pentru petreceri mondene, așa cum adesea se organizează în casa celor două. Mulți dintre invitații celebri trebuie doar să treacă strada pentru a ajunge, iar cativa dintre vecinii din imediata apropiere sunt Oprah Winfrey, Al Gore si Rob Lowe. Ellen DeGeneres nu a ratat nicio ocazie pentru a spune cât de mult își iubește această locuință, ba chiar i-a dedicat un pasaj special în cartea numită Home, pe care a scris-o în anul 2015:

„Grădinile de măslini care o înconjoară sunt aproape la fel de frumoase ca și interiorul. Casa pare41328-piscina_priveliste.jpg  mai degraba să fie o continuare firească a peisajului decât construită în peisaj. Oferă un sentiment de eternitate, pare să fi fost construită acolo dintotdeauna, de parcă acel deal nu a existat niciodată fără această casă pe el. Este o casă care onorează natura și iubesc acest lucru la ea”, scria Ellen DeGeneres.

41326-living.jpgPasiunea pentru această locuință pare să fi intrat însă în conflict cu altă mare pasiune a celor două celebrități: aceea de a se muta des. Iar valoarea emoțională pe care o are locuința pare să se regăsească și în preț, pentru că prețul solicitat este aproape dublu față de cel de achiziție. Astfel, dacă în anul 2013, cele două cumpărau vila cu 26.5 milioane de dolari, acum ele vor să o vândă cu 45 de milioane de dolari. Pare că în lumea41324-bucatarie.jpg vedetelor nu a existat o criză economică sau financiară. Este drept, de la momentul achiziției până acum, cuplul DeGeneres a unit proprietatea cu încă două proprietăți adiacente, astfel încât suprafața totală de teren ajunge la aproape șapte hectare. Spectaculoasa locuință datează din anul 1930, atunci când arhitectul Wallace Frost, care avea o pasiune pentru Italia, a construit-o pentru a aduce spiritul italian pe colina din California.

41325-dormitor.jpg

41327-piscina.jpg

CITEȘTE ȘI:

25 March 2017