Renumit datorită luxului, Miami poate fi un loc prea scump chiar și pentru cei bogați. Prețul de vânzare a celei mai scumpe proprietăți din Miami este de 65 milioane dolari. Iar cu banii aceștia, noul proprietar nu va cumpăra doar o locuință de vis, ci și o bucățică din istoria Floridei.  

35474-homepage.jpgCea mai scumpă proprietate de pe piața imobiliară din Miami are un preț de vânzare de 65 milioane dolari. Aceasta poartă numele spaniol „La Brisa” (trad: briza), se întinde pe o suprafață de aproape trei hectare și are o deschidere de 70 metri către Golful Biscayne.

Construită în anii ’20, locuința în stil mediteranean a fost cumpărată de actualul proprietar în urmă cu șase ani, contra a „doar” 11,5 milioane dolari. Între timp, a trecut prin lucrări majore de renovare – arhitect de meserie, proprietarul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a aduce construcția cât mai aproape de forma originală.

  • Conac cu valoare istorică, La Brisa este amplasată în Coconut Grove, cel mai vechi cartier al orașului Miami
  • Locuința are nouă dormitoare și opt băi, dar și un living în aer liber, amenajat pe o suprafață de circa 1.000 mp
  • Proprietatea are tâmplăria și toate finisajele originale restaurate, iar aproape fiecare cameră are vedere către apă

Conacul beneficiază de o curte imensă, cu locuri de relaxare, copaci în vârstă de 100 ani și viță de vie tropicală. Piscina este înconjurată de palmieri umbroși și, după spusele agentului imobiliar (Coldwell Banker), a găzduit petreceri cu sute de invitați. De asemenea, proprietatea se învecinează cu un canal de navigație și include un doc în care poate fi acostat un iaht de 20 metri.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

 

 

20 October 2014