Odată cu apropierea unui nou an școlar, garsonierele devin din nou cele mai atractive proprietăți de pe piață. O parte dintre clienți caută să închirieze, altă parte preferă să cumpere. Zona joacă un rol important în stabilirea prețului, dar unele oferte din zone de top se întâmplă să aibă și cele mai mici pretenții de preț. IMOPEDIA.ro prezintă o listă a celor mai ieftine garsoniere din București.

37973-noua_casa.jpg Prima ofertă vine din cartierul Titan. Este vorba despre o garsonieră confort III, semidecomandată, cu o suprafață de 17 mp. Apartamentul este situat la etajul doi din patru, într-un bloc care deși este vechi, din 1973, a fost recent renovat.

Structura blocului este din beton armat și se află în stare impecabilă, fiind recent termoreabilitat și renovat. Apartamentul are îmbunătățiri precum gresie, faianță, parchet, termopane, dar și gaze pe scara blocului. Este o ofertă perfectă pentru un cuplu sau o persoană singură, dar proprietarul acceptă doar plata în cash, cu mențiunea că prețul este negociabil”, arată oficialii Versus Imobiliare, promotorii ofertei.

Zona este un avantaj pentru proprietar, care va găsi în imediata vecinătate magazine, piață, gradiniță, școală, RATB, precum și baruri sau restaurante.

Următoarea ofertă vine dintr-o zonă exclusivistă: strada Roma, cartierul Dorobanți. Spațiul de 10 metri pătrați, aflat în apropiere de Circa Financiară, a fost folosit pe post de birou și este mobilat ca atare. Construcția este veche, ridicată în intervalul 1960-1969, iar prețul solicitat este de 14.000 euro.

„Garsoniera are un grup sanitar, un dormitor, împărțire semi-decomandată și structură de cărămidă. Imobilul este mobilat modern, recent renovat la interior, în stare bună, cu centrală proprie, străzi amenajate și acces stradal”, arată oficialii Immobiliar Group, reprezentanții ofertei.

A treia cea mai ieftină gasonieră aflată în momentul acesta la vânzare, în București, se află în cartierul Pajura. Apartamentul este semidecomandat și așezat la etajul patru, ultimul nivel al unui imobil liniștit din zona Pajura-Kaufland.

Interiorul este curat, bucătăria este mobilată și utilată, este modernizată cu parchet, gresie, faianță, ușă metalică și aer condiționat. Ca minusuri, nu există balcon și nu există gaze”, arată oficialii Soridor Imobiliare.

Sectoarele 5 și 6 au cele mai multe oferte la cele mai mici prețuri. La cealaltă extremă se găsește Sectorul 1

Zona este amenajată, apartamentul are vedere stradală și acces stradal, iar în imediata vecinătate se găsesc magazine, o piață, grădiniță, școală, RATB, metrou, parc, drum urban, bar/pub, restaurant. Garsoniera poate fi folosită atât ca reședință de familie, cât și ca birou.

O altă garsonieră ieftină, situată chiar lângă gura de metrou, se găsește în zona Piața Chibrit. Aceasta este semidecomandată, situată la etajul doi, într-un clob construit în 1977.

Interiorul este curat, luminos, bucătăria este stil chicinetă, baia este cu duș, prevăzută cu un geam de aerisire. În apartament se găsesc gresie, termopane, ușă metalică, faianță, aragaz cu butelie. Nu există balcon”, explică oficialii Soridor Imobiliare.

Un mare avantaj al acestei garsoniere este poziționarea, fiind poziționată la doar câteva minute de mers pe jos până la gura de metrou, dar și în imediata apropiere a stațiilor RATB, având deci ieșiri rapide către toate direcțiile: gară, centru, aeroport. În privința închirierilor, cele mai ieftine garsoniere se găsesc în cartiere precum Militari, Crângași, Tineretului sau Bucureștii Noi, unde prețul solicitat lunar variază între 200 și 230 euro. Pentru o sumă ceva mai mare, de 250 euro lunar, se găsesc oferte în ansambluri noi din zone precum Dristor sau Titan. în general, cele mai bune oferte de preț se găsesc în sectoarele 5 și 6, pentru ca în sectorul 1 să se întâlnească cele mai mari prețuri.

CITEȘTE ȘI:

2 September 2015