Locuitorii din sectorul 4 al Capitalei mai au la dispoziţie doar trei săptămâni pentru a-şi achita taxele şi impozitele pe anul în curs. Şi asta pentru că în perioada 23 - 31 decembrie 2010 programul cu publicul va fi suspendat la sediile Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale sector 4.

15443-impozit-minim-anulat.jpgPotrivit unui comunicat emis de primăria sectorului 4, această măsură este necesară pentru efectuarea operaţiunilor informatice la baza de date electronică, specifice închiderii anului fiscal 2010 şi deschiderii anului fiscal 2011.

De asemenea, contribuabilii trebuie să ştie că la sediile DGITL sector 4, situate pe şos. Olteniţei nr. 37 - 39 şi Calea Şerban Vodă nr. 34, joi, 23 decembrie, programul cu publicul se va încheia la orele 12.00.

Vestea bună este că, dacă nu aveţi timp să ajungeţi la sediile Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale pentru a vă plăti datoriile către stat, puteţi face acest lucru on-line. DGITL sector 4 a finalizat cu succes implementarea sistemului de plată on-line a impozitelor şi taxelor locale la nivelul sectorului, deja fiind înregistraţi primii 25 de plătitori prin intermediul acestui sistem.

Această modalitate de plată permite oricărui utilizator de internet să-şi achite contribuţiile la bugetul local de la orice calculator cu acces la internet. Accesaţi pagina www.dgitl4.ro şi un simplu click pe imaginea de plată on-line permite accesul efectiv în modulul de plată on-line. Pentru a putea achita on-line taxele şi impozitele, contribuabilii din sectorul 4 trebuie să se înregistreze pe formularul special prevăzut în secţiunile site-ului, dacă nu cumva deţin deja un nume de utilizator şi o parolă de acces. De asemenea, este necesară deţinerea unui card Visa sau Mastercard.


30 November 2010