Situata pe Calea Floreasca la numarul 240B, ETHOS HOUSE, cladirea de birouri realizata pe noua nivele, prinde contur şi este gata sa anunte cu mandrie ca acesta va fi functionala si pregatita sa-si primeasca chiriasii la 1 Octombrie anul acesta.

34707-entrance.jpgDESIGN

Lasandu-se calauzit de elementele florentin renascentiste, realizate cu mare atentie pentru detalii si dorind sa ia distanta fata de tendinta actuala din arhitectura moderna – modelul de tip prismatic, investitorul s-a dedicat trup si suflet acestui excelent proiect, mizand pe caramida si piatra pentru a da cladirii soliditate si durabilitate. Viziunea investitorului este aceea de a realiza un proiect atemporal, care sa ne aminteasca de Bucurestiul de altadata, cel pe care toata lumea si-l aminteste ca "Micul Paris".

LOCATIE

Cladirea de birouri Clasa A ETHOS HOUSE beneficiaza de toate avantajele pe care aceasta zona verde le are de oferit. Construita intr-o zona a Bucurestiului unde terenurile pentru noi proiecte sunt rare, deschiderea de 2500 mp la Lacul Floreasca a cladirii de birouri ETHOS HOUSE reprezinta un real avantaj.

Ne dorim sa fructificam avantajele pe care aceasta locatie le are de oferit, astfel un arhitect va proiecta deschiderea de 2500 mp la Lacul Floreasca pentru a o transforma in cel mai placut spatiu de agrement pentru chiriasii nostri,” a spus Sinziana Zainea, Leasing Manager in cadrul ETHOS HOUSE. 

ETHOS HOUSE se bucura de doua puncte de acces, unul din Calea Floreasca si un altul din bulevardul Barbu Vacarescu, prin strada Gheorghe Titeica. Locatia ofera de asemenea acces usor la toate mijloacele de transport public in comun. Cea mai apropiata statie de metrou Aurel Vlaicu este situata la 10 minute de mers pe jos fata de cladirea de birouri, in timp ce statiile de tramvai si autobuz sunt la mai putin de un minut distanta de ETHOS HOUSE.

CHIRIASI

Cladirea de birouri ETHOS HOUSE beneficiaza de o suprafata neta de inchiriere de 7758 mp, distrubuita pe 9 nivele. Compania a inchiriat deja intregul parter catre doi retaileri si, de asemenea, alte doua nivele si-au gasit chiriasii.

"Suntem mandri sa anuntam ca reprezentantii companiilor vad beneficiile pe care o astfel de cladire excelent proiectata si locatia le pot aduce afacerii lor si astfel doi retaileri renumiti au inchiriat impreuna intregul spatiu de la parterul cladirii, reprezentand o suprafata de 768 mp. Unul dintre acesti retaileri este Venchi, un nume cu traditie in Italia in  domeniul ciocolatei premium si un brand cu acoperire internationala. Arval Romania, compania de leasing operational specializata in managementul flotelor, va fi, de asemenea, unul dintre chiriasii Ethos House inchiriind un etaj. Un alt etaj este închiriat de catre compania internationala de asigurari BNP Paribas Cardif Romania si purtam discutii in continuare cu alte parti interesate," a adaugat Sinziana Zainea.

BENEFICIILE CLADIRII

Cladirea de birouri ETHOS HOUSE este certificata BREEAM – lider mondial in proiectarea si evaluarea cladirilor durabile -, ceea ce inseamna ca eficienta energetica si durabilitatea au fost esentiale in realizarea proiectului. Din acest punct de vedere, putem identifica mai multe avantaje pe care cladirea de birouri le poate oferi chiriasilor sai. Cladirea este dotata cu ferestre cu geamuri triple, ce ofera un nivel ridicat de izolare, design de fatada care maximizeaza lumina naturala si minimizeaza dezavantajele energiei soare.

"Un alt beneficiu foarte important pe care aceasta cladire il ofera chiriasilor sai este faptul ca fiecare nivel este dotat cu chillere individuale si boilere in condensare de inalta eficienta. Aceste investiti semnificative permit fiecarui locatar sa controleze  propriile cheltuieli administrative in functie de nevoile afacerii, ceea ce inseamna un management eficient al cheltuielilor,” a adaugat Sinziana Zainea.

ETHOS HOUSE PE SCURT

  • Cladire Clasa A cu o arhitectura excelenta
  • Locatie unica – langa Lacul Floresca
  • Acces usor la toate mijloacele de transport public in comun
  • Spatiu net de inchiriere de ~7750 mp distribuit pe 9 nivele
  • Parcare pe doua nivele, ce totalizeaza 100 de locuri de parcare
  • Spatiu de parcare aditional vis-à-vis de cladirea de birouri ETHOS HOUSE
  • Ferestre cu geamuri triple
  • Chillere si boilere independente instalate pe fiecare etaj, ceea ce inseamna intr-un mai bun management al cheltuielilor operationale pentru chiriasi
  • Doua lifturi de mare viteza, fiecare cu o capacitate de 17 persoane

 

23 July 2014