Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe a contractat încă un credit de proporții, pentru finalizarea AFI Park 4&5. De data aceasta, instituția finanțatoare este Bank Leumi, suma împrumutată fiind de 39 milioane euro. Valoarea creditelor contractate, până la acest moment, pentru ridicarea complexului de birouri AFI Business Park Cotroceni depășește 84 milioane euro.

37761-afi_park.jpgAFI Europe a contractat un credit de 39 milioane euro, de la Bank Leumi, pentru a finaliza construcția AFI Park 4&5. Până acum, pentru construcția celorlalte clădiri de birouri din cadrul AFI Business Park Cotroceni, dezvoltatorul imobiliar a colaborat cu alte instituții financiare – pentru dezvoltarea primei clădiri, compania a colaborat cu UniCredit Bank Austria, de la care a împrumutat 13,4 milioane euro, în timp ce următoarele două clădiri au fost construite cu ajutorul unui împrumut de 32 milioane euro de la Banca Comercială Română (BCR).

  • Construcția AFI Park 4&5 a început în aprilie 2014 și urmează să fie predat chiriașilor în ianuare 2016
  • AFI Park 4&5, totalizează 32.000 de metri pătrați închiriabili (GLA) de spații de birouri clasa A certificate LEED Gold și se întinde pe 12 etaje de birouri deservite de două parcări subterane cu 300 de locuri de parcare
  • Parterul va include spații de retail care le vor oferi chiriașiilor servicii și facilități suplimentare, pe lângă cele din oferta furnizată de mall

„Cu o suprafață per etaj de 3.000 de metri pătrați, AFI Park 4&5 oferă soluția perfectă pentru nevoile companiilor multinaționale din sectoarele IT&C și BPO. Clădirile de birouri oferă cel mai înalt nivel de specificații tehnice moderne, permițând, în același timp, desfășurarea non-stop, 24/7, a operațiunilor pentru chiriașii săi”, explică reprezentanții AFI Europe.

Aflat în apropierea mallului AFI Palace Cotroceni, AFI Park este format din cinci clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafață închiriabilă totală de 70.000 de metri pătrați. Celelalte trei clădiri de birouri livrate sunt complet închiriate, aici desfășurându-și activitatea cu precădere companii importante din industria IT&C, printre care Electronic Arts sau Endava România.

CITEȘTE ȘI:

20 July 2015