O dată cu deschiderea mall-ului Cotroceni Park, îşi vor face apariţia în România noi branduri, precum C&A şi Bestseller Group, care au închiriat spaţii imense. În plus, Mega Mall-ul a semnat deja contracte cu doi dintre cei mari retaileri din lume.

Cotroceni Park are chiriaşi de renumeEste vorba despre grupurile Inditex şi Mango, care vor ocupa cîteva mii de metri pătraţi.

Primul magazine C&A din Romania va fi unul de tip flagship, care se va întinde pe o suprafaţă de aproximativ 3.200 mp pe două etaje.

Cât despre Bestseller Group, acesta nu va ocupa decât 600 mp în AFI Cotroceni Park.

Pe de altă parte, magazinele grupului Inditex, care este cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din Europa, vor ocupa nu mai puţin de 4100 mp în ceea ce se anunţă a fi cel mai mare centru commercial din România. De asemenea, Mango a semnat un contract pentru aproximativ 310 mp.

AFI Cotroceni Park are suprafaţa închiriabilă de circa 76.000 mp, având o capacitate de 250 de magazine, un hypermarket, 20 de săli de cinema, spaţii de recreere şi 2500 de locuri de parcare. Pentru construcţia AFI Cotroceni Park a a fost nevoie de 300 de milioane de euro, sumă care îl situeaza printre cele mai mari proiecte din Bucureşti, implicând un centru comercial şi, în fazele ulterioare ale proiectului, cinci clădiri de birouri.

Mall-ul se va deschide în a doua parte a lui 2009.

19 March 2009