Cea de-a treia Convenţie Europeană RE/MAX este în desfăşurare, la Viena. Pentru a îmbunătăţi educaţia agenţilor, organizatorii l-au adus pe Richard Robbins, CEO al celei mai importante organizaţii de business coaching. IMOPEDIA.ro transmite, de la faţa locului, impresiile celor prezenţi, precum şi importanţa unui astfel de eveniment în cadrul unei companii de talie mondială.

Sursa: imopedia.roProgramul celei de-a doua zile a Convenţiei Europene RE/MAX a început cu Michael Polzler, care a detaliat activitatea RE/MAX în Europa. Ca o premieră în cadrul acestor întâlniri anuale, a participat fondatorul companiei, Dave Liniger. Acesta a oferit o greutate aparte unui segment mult aşteptat de toţi participanţii: Premiile Europene RE/MAX.

Punctul culminant al zilei a fost rezervat discursului motivaţional al lui Richard Robbins, canadian cu o vastă experienţă în domeniul imobiliar. Fondatorul şi CEO al Richard Robbins International este astăzi autor, mentor în afaceri şi expert în câmpul performanţei personale şi profesionale. Subiectul tratat de Robbins în faţa consultanţilor imobiliar a fost întemeierea unei afaceri profitabile în domeniul imobiliar, care să se poată autosusţine chiar şi în condiţiile economice actuale.

Ziua de astăzi a fost foarte importantă din puncte de vedere educaţional, Richard Robbins este unul dintre cei mai renumiţi traineri specializaţi pe imobiliare din lume, are sute de mii de cursanţi, iar pentru mine a fost o adevărată inspiraţie" descrie Ileana Preda.

Ziua a fost încheiată de Thomas Cook, din Canada, care a explicat celor prezenţi idei de pus în aplicare pentru vânzători şi cumpărători. După o zi de cursuri şi seminarii, organizatorii RE/MAX au pregătit autobuze pentru a-şi duce invitaţii la un tur al Vienei.

Ce părere au reprezentanţii europeni RE/MAX despre eveniment?

Întâlnirile acestea ne ajută să schimbăm opinii, astfel că putem pune în aplicare idei mai bune, din alte ţări. Prin faptul că ne împărtăşim experienţele, ne îmbogăţim cunoştinţele, ceea ce nu poate duce decât la perfecţionarea noastră profesională" - Wilhelm Fetcher, Austria.

Ca de obicei, este un eveniment grozav pentru networking şi pentru a întâlni colegi din diferite ţări, cu care legăm relaţii de colaborare şi potenţiale recomandări. Nu suntem aici pentru a ieşi în evidenţă ca şi ţară, ci pentru a genera mai multe oportunităţi de afaceri, pentru a ne perfecţiona metodele de lucru şi pentru a învăţa unii din experienţele altora. Prin venirea aici, cu toţii ne extindem reţaua la nivel internaţional" - Ileana Preda, România.

Cunoaştem oameni din ţări atât de diferite şi putem schimba idei între noi, experienţa lor ne este de mare ajutor, la fel şi modul lor de a face afaceri. Vedem unii la alţii cum procedăm şi apoi alegem ce este mai bun din experienţa tuturor. Astăzi am luat lecţii în ceea ce priveşte importanţa internetului şi a social media, cum poate aduce promovarea în aceste medii mai mulţi clienţi. Statele Unite şi Canada sunt atât de mult în faţa noastră, la acest capitol" - Fulvio Rigo, Italia.

Participarea la o astfel de întâlnire anuală este extrem de benefică pentru afacerea noastră. Nu punem la socoteală faptul că ne simţim bine în „marea familie RE/MAX", dar informaţiile cu care plecăm de aici sunt, în unele situaţii, de-a dreptul iluminatoare" - Asi Elgresi, Israel.

O asemenea convenţie ne îmbunătăţeşte cunoştinţele, iar faptul că schimbăm păreri unii cu alţii, venind din medii diferite, ne face să punem în aplicare idei noi. Mai mult de atât, socializăm cu toţi membrii RE/MAX din toată Europa, ceea ce ne înviorează perspectiva de business. Nu ne ajută atât de mult să ştim cum se descurcă alte pieţe imobiliare europene, cât ce fac colegii noştri în ţările respective." - Murat Goldsteyn, Turcia.

Întotdeauna învăţ din discuţiile pe care le am cu colegii mei, schimbul de opinii şi experienţe nu poate genera decât idei bune. Mai mult de atât, întotdeauna trebuie să fiu la curent cu noile informaţii, metode şi tehnologii, adică exact scopul Convenţiei Europene RE/MAX. Pe de altă parte, sunt aici speakeri care îi învaţă pe agenţii mei, iar eu trebuie să ştiu ce informaţii le comunică şi cum vor pune ei în aplicare ce au învăţat aici" - Dario Castiglia, Italia.

PE ACEEAŞI TEMĂ: A început cel mai important eveniment imobiliar al toamnei, Convenţia Europeană RE/MAX

16 September 2011