Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, inaugureaza astazi, 27 martie 2015, cel de-al treilea magazin in Brasov, situat pe strada Turnului nr. 5, in cadrul centrului comercial Coresi. Prin noua deschidere, Deichmann ajunge la un numar de 70 de magazine in 47 de orase din Romania, continuandu-si planul de extindere atat in capitala, cat si in tara, pentru a fi cat mai aproape de clientii sai.

36661-p511108911.jpgEvenimentul de inaugurare va fi si de aceasta data marcat prin surprize si 3 zile de reduceri promotionale pentru toti clientii Deichmann. Astfel, incepand cu vineri, locuitorii din Brasov se vor putea bucura de noua colectie de incaltaminte, la preturi accesibile, avand la dispozitie o gama variata de modele, pentru toata familia. Fie ca sunt in cautarea unor incaltari comode pentru zi de zi, fie ca vor sa iasa in evidenta la o petrecere sofisticata, Deichmann le ofera clientilor sai variante la moda, de la marci precum Graceland, 5th Avenue, Ariane, Gallus, Falcon, Elefanten, Puma, Nike sau Adidas. 

Stilul modern si confortabil sunt principalele atribute ale brandului, iar preturile accesibile propulseaza Deichmann pe pozitia de lider in retailul local si international de incaltaminte. Mereu in pas cu tendintele din marile capitale ale modei, retailerul de incaltaminte ofera un sortiment larg de modele si marci pentru femei, barbati si copii, de la sezon la sezon.

Deichmann este prezent in 24 de tari din Europa si America, cu peste 3.600 de magazine.

In Romania, Deichmann este prezent in localitatile: Roman, Suceava, Sibiu, Oradea, Buzau, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani, Piatra Neamt, Vaslui, Timisoara, Reghin, Medias, Bistrita, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare, Botosani, Giurgiu, Odorheiu Secuiesc, Sighetul Marmatiei, Ramnicu Valcea, Galati, Constanta, Alba Iulia, Campina, Bacau, Petrosani, Medgidia, Sighisoara, Caransebes, Zalau si Hunedoara. In capitala, Deichmann a deschis 9  magazine in: Grand Arena, Militari Shopping Center, Sun Plaza, Afi Palace Cotroceni, Iris Shopping Center, Liberty Center, Kaufland Mihai Bravu, Carrefour Orhideea si Promenada Mall, in timp ce in Pitesti, Arad, Brasov, Cluj, Craiova, Targu Mures si Ploiesti, detine cate 2 magazine, iar in Iasi numarul acestora a ajuns deja la 3.  

Despre Deichmann:

DEICHMANN SE cu sediul social in Essen (Germania) a fost infiintata in 1913 si se afla in totalitate in proprietatea familiei fondatoare. Compania este lider de piata in comertul de incaltaminte cu amanuntul din Europa, avand aproximativ 35.000 de angajati in intreaga lume. Sub numele DEICHMANN sunt operate magazine in Germania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Danemarca, Marea Britanie, Italia, Croatia, Lituania, Austria, Polonia, Portugalia, Romania, Suedia, Serbia, Slovacia, Spania, Cehia, Turcia si Ungaria. De asemenea, grupul este reprezentat in Elvetia de Dosenbach/Ochsner/Ochsner Sport, in Olanda de vanHaren, in Statele Unite ale Americii de Rack Room Shoes/Off Broadway si in Germania de Roland. In 2014, DEICHMANN si-a deschis primele magazine in Rusia. 

27 March 2015