Donald Trump nu s-a sfiit niciodată să dea sfaturi, indiferent de situaţie. Drept urmare, magnatul american nu a surprins pe nimeni când, în plină criză, a anunţat că nu-i stă capul decât la afaceri imobiliare, notează abcnews.go.com. 
 
Donald Trump ne sfătuieşte: investiţi în imobiliare!Mai precis, Trump se gândeşte să cumpere proprietăţi. Pentru că, spune el, scăderea continuă a preţurilor caselor reprezintă o ocazie ce nu trebuie ratată.

"E un moment foarte bun pentru a-ţi cumpăra o casă. Ai putea să-ţi pierzi singura casă, dar vei sfârşi prin a rămâne cu una mai bună", a afirmat Donald Trump în emisiunea "Good Morning, America".

Omul de afaceri a recunoscut însă că, în ziua de azi, e foarte greu să obţii un credit ipotecar.

De asemenea, Trump a criticat politica băncilor din ultima perioadă. "Ceea ce fac băncile este îngrozitor", a spus el.

"Băncile au miliarde şi miliarde de la cei care îşi plătesc taxele, dar refuză în schimb să împrumute aceşti bani tocmai celor de la care provin", a subliniat Trump.

În această situaţie, nu există decât o singură soluţie, în opinia acestuia: să cumperi case care au intrat în proprietatea băncilor după ce proprietarii nu şi-au mai putut plăti ratele. "Băncile nu vor aceste case, au mii de asemenea case. Nu ştiu ce să facă cu ele", spune Trump.

15 April 2009