O nouă zonă de succes se conturează tot mai bine pe harta imobiliară a Capitalei. Vorbim de Pucheni, un loc care a cunoscut în ultima perioada o dezvoltare imobiliară puternică şi care a stârnit interesul dezvoltatorilor de locuinţe. Dream Residence este, de departe, opţiunea cea mai tentantă pentru cei interesaţi să cumpere un apartament nou. Ansamblul se distinge prin calitate şi preţuri competitive pentru o piaţă imobiliară aflată încă sub imperiul crizei.

27454-a6-mica.jpgLa numai 4 km distanţă de Piaţa Unirii, într-o zonă liniştită cu acces facil şi drumuri asfaltate, a fost ridicat Dream Residence. Lucrările au demarat în primăvara acestui an, iar în prezent se mai fac mici retuşuri la interior. Materialele folosite de dezvoltator, atât la construcţie, cât şi la finisaje se încadrează într-o zonă de calitate superioară.

Un alt avantaj major al ansamblului este acela că se află într-o zonă cu o infrastructură nouă. Zona s-a dezvoltat puternic în ultimii ani, reţeaua de canalizare și cea de alimentare cu apă sunt noi. Reţeaua de curent este de asemenea nouă, fiind corect dimensionată pentru apartamentele în construcție. Blocul este prevăzut la subsol cu o staţie de pompare. În cazul în care sunt anumite probleme la reţeaua stradala de apă, noi cu staţia de pompare putem suplimenta, astfel încât niciun locatar să nu aibă vreun disconfort”, explică Paul Dorobanţu, project manager Dream Residence.

Un lucru foarte important în ceea ce priveşte confortul termic al locatarilor este faptul că imobilul este termoizolat cu polistiren de faţadă de 10 cm, tâmplăria este realizată cu profil Rehau colorat în masă, iar geamul termoizolator este unul cu control solar. Toate apartamentele au centrală termică proprie de 24 KW și aparat de aer condiționat. Important de menţionat este şi faptul că toate apartamentele au certificate energetice clasa A.

În ceea ce priveşte încălzirea, am supradimensionat echipamentele de încalzire din două motive. În momentul în care unul dintre locatari doreşte să aibă 26 grade Celsius în casă şi afară sunt -20 grade Celsius, să poată avea fără nicio problemă această temperatură, fără să forţeze instalaţia de căldură. Iar pe de altă parte, în situaţia în care optează pentru un ambient normal de 22 grade Celsius, sa aibă un consum redus de gaz”, mai explică reprezentantul Dream Residence.

Ansamblul are trei niveluri, două scări de bloc cu lift şi se întinde pe o suprafaţă de 3400 mp construiţi. În total, au fost construite 40 apartamente, o parte dintre ele fiind vândute pe când lucrările erau în plină desfăşurare. Astfel că acum, dezvoltatorul mai are de vânzare doar apartamente cu două camere, garsonierele şi locuinţele cu trei camere au fost deja cumpărate. Un apartament cu două camere cu loc de parcare şi mobilat la cheie porneşte de la 47.900 euro, TVA inclus.

Vânzările au început din vară, într-un moment în care toată lumea pleca în concediu, totuşi am reuşit să ieşim pe piaţă, să devenim vizibili şi, cel mai important, am reuşit să şi vindem. Ne adresăm tuturor celor interesaţi de achiziţia unei locuinţe noi, de calitate. E greu să te adresezi unui anumit segment de piaţă în ziua de astăzi. Am încercat, prin ceea ce facem, să răspundem unor standarde de calitate superioară şi să oferim un produs de calitate, la prețuri accesibile”, spune Paul Dorobanţu, project manager Dream Residence.

Pentru toate apartamentele din Dream Residence dezvoltatorul a construit locuri de parcare, 22 subterane, situate la demisolul imobilului, iar 18 supraterane, plasate în curtea ansamblului.

Succesul de care s-a bucurat Dream Residence l-a determinat pe dezvoltator să îşi facă planuri pentru un nou ansamblu rezidenţial de apartamente in Rahova. Dream Residence 2 urmează să fie ridicat tot în Pucheni, în aceeaşi zonă.

CITEŞTE ŞI Rahova, cartierul cu oferte pentru modeşti şi bogaţi laolaltă

 

23 October 2012