A cumpărat o casă în 2017 cu șapte milioane de dolari, a modificat-o după bunul plac și a scos-o la vânzare cu aproape nouă milioane, din motive personale. Pe scurt, aceasta este povestea imobilului situat în Beverly Hills, pe care Orlando Bloom vrea să îl vândă cu 8,99 de milioane de dolari.

42372-orlando_bloom_casa.jpgPotrivit Mansionglobal.com, în ultimii doi ani, starul din filmul „Lord of the Rings” a remodelat proprietatea după bunul său plac, investind timp și bani. Lucrările la casa cu patru dormitoare și vedere la ocean au fost finalizate abia acum câteva săptămâni. Actorul a deschis bucătăria, a creat un bar, a creat noi spații de depozitare și a refăcut anumite finisaje, folosind lemnul în interior. Totodată, Bloom a construit o piscină, pentru care a cheltuit peste o jumătate de million de dolari și la care muncitorii au lucrat mai bine de un an.

Însă, la scurt timp după terminarea lucrărilor, având în vedere schimbările din viața personală, Orlando Bloom a decis să renunțe la proprietatea respectivă.

Luna trecută, Bloom a anunțat logodna cu starul pop Katy Perry, care, de asemenea, a făcut recent câteva modificări în portofoliul său imobiliar.

Chiar la începutul acestei luni, Katy Perry i-a vândut lui Michael Chow, fondatorul lanțului de restaurant Mr. Chow, două proprietăți învecinate, situate în Hollywood Hills. Potrivit MansionGlobal.com, Chow a plătit în total 12,7 milioane de dolari pentru cele două imobile, cel mai ieftin fiind listat la prețul de 3,3 milioane de dolari, iar cel mai scump la 12,7 milioane de dolari.

22 March 2019