Replica Elenei Udrea, după ce a fost atacată în presa străină de corupţie şi că a pozat în  lenjerie intimă a venit astăzi.

Udrea este nemulţumită de articolele "Controversial minister to oversee EU funds in Romania", apărut în 22 decembrie în EUobserver, "Controversial Romania pick alarms EU", publicat în 23 decembrie de agenţia UPI, şi "Yes, minister, you have a big portfolio" prezentat pe 27 decembrie de The Sunday Times.

"Articolele au cel puţin un punct comun, şi anume declaraţii ale Alinei Mungiu-Pippidi, prin care aceasta apreciază drept scandaloasă desemnarea mea ca ministru al dezvoltării regionale şi turismului. Tot doamna Mungiu-Pippidi face afirmaţii calomnioase legate de afacerile soţului meu şi, în acest context, de relaţia mea cu preşedintele României.

Precizez că soţul meu nu a avut niciun fel de avantaje pe seama funcţiilor publice pe care le-am deţinut şi că nu a avut niciodată acces privilegiat la fonduri publice, în ciuda afirmaţiilor din articolele amintite. De asemenea, menţionez că nu am pozat niciodată în lenjerie intimă şi am fost surprinsă să constat că presa română a preluat astfel de informaţii, deşi se ştie foarte clar că este vorba de o minciună. " se arată în mesajul transmis de Elena Udrea.


În acelaşi mesaj, Elena Udrea explică de ce este competentă pentru funcţia de ministru: "În ceea ce priveşte gestionarea fondurilor europene, cu bună credinţă şi cu profesionalism am făcut deja acest exerciţiu în calitate de ministru al turismului".


 

30 December 2009