Firma de arhitectură, inginerie şi construcţii Epstein a fost desemnată pentru al doilea an consecutiv "Compania de Arhitectură a Anului" în cadrul celei de-a noua ediţii a Galei Anuale de Premiere organizate de EuropaProperty, pe 10 aprilie la Athenée Palace Hilton. SEE Real Estate Awards a reunit şi in acest an dezvoltatori, companii de top in domeniul proiectării şi constructiilor, firme active în industria imobiliară şi diverşi profesionişti din România şi Europa de Sud-Est. 

33839-randy_tharp_epstein.jpgPremiul acordat certifică profesionalismul şi calitatea a serviciilor de arhitectură şi inginerie oferite de către Epstein în 2013 clienţilor, fiind votată de către un juriu specializat, format din dezvoltatori, investitori şi consultanţi din toate segmentele pieţei de real estate.

În cadrul Galei SEE Real Estate Awards , EuropaProperty a acordat 29 de premii pentru diverse categorii, evenimentul aducând în lumina reflectoarelor companiile şi proiectele din regiune care s-au evidenţiat şi în 2013.

 “Suntem mândri de recunoaşterea eforturilor noastre în România şi în regiune, pentru al doilea an la rând. Suntem activi de mai bine de opt ani pe această piaţă iar 2013 a fost un an aglomerat, în care am colaborat cu mulţi clienţi din regiune pentru noi proiecte şi extinderi” a declarat Randy Tharp, Managing Director Epstein Architecture & Engineering.

Epstein a finalizat numeroase proiecte anul trecut, printre care noua unitate de producţie M5 şi spaţii de birouri aparatinand companiei Emerson în cadrul campusului industrial de la Cluj (28,500 mp), o extindere de 2,800 mp pentru fabrica Röchling Automotive din WDP Industrial Park (Arges, România), design structural pentru extinderea spaţiilor de birouri aparţinând companiei Baker Tilly Klitou din Bucureşti şi diverse lucrări pentru Cameron la facilităţile de producţie din Câmpina şi din Ploieşti.

Echipa de arhitecţi şi ingineri din cadrul Epstein a colaborat şi cu Aversa Manufacturing în Bucureşti, oferind servicii de master planning pentru relocarea şi construirea unei noi facilităţi de producţie de 25,000 de mp, incluzând turnătorie, zone de prelucrare, asamblare, testare şi birouri.

În 2013, biroul Epstein de la Bucureşti a fost de asemenea implicat în câteva proiecte internaţionale, oferind servicii de master planning şi analiză a procesului tehnologic pentru extinderea şi renovarea a două mari facilitati de prelucrare a mezelurilor în Atyashevo şi Torbeevo (Rusia) pentru Talina (unul dintre cei mai mari producatori de mezeluri din Rusia); echipa a lucrat şi la  o nouă facilitate de producţie şi birouri pentru Emerson Metran, în Chelyabinsk, Rusia, oferind servicii de design schematic şi analiză de tip Peer Review.

16 April 2014