Din 23 aprilie, intrarea în București Mall dinspre Calea Vitan nu mai este funcțională. Până în septembrie 2015 clienții primului centru comercial modern din România pot pătrunde în mall printr-o intrare temporară, situată pe laterala stângă a clădirii. 

36869-bucuresti_mall.jpgÎn cursul acestei săptămâni este rândul fațadei București Mall să intre în procesul de renovare și remodernizare, iar lucrările sunt prevăzute să se încheie în septembrie. Din acest motiv, intrarea în București Mall dinspre Calea Vitan nu va mai fi funcțională în cursul primăverii și verii. Clienții primului centru comercial modern din România au însă la dispoziție o intrare temporară, situată pe laterala stângă a clădirii, în vecinătatea benzinăriei. Procesul de renovare al fațadei București Mall este unul complex, implicând și implementarea unui design contemporan atrăgător și reconfigurarea spațiilor dedicate activităților de leisure (terase și cafenele).

Intrarea în renovare a fațadei centrului comercial se conformează cu cea mai recentă planificare a întregului proces, care a decurs fără întârzieri sau întreruperi, costurile renovării București Mall și Plaza România nedepășind suma anunțată de 25 de milioane de euro. Sistemele și tehnicile inovatoare de construcție folosite în renovarea fațadei vor reduce pe durata lucrărilor la minimum disconfortul clienților celor două centre comerciale.

****

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piața prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

24 April 2015