Asa cum am anuntat de saptamana trecuta, concursul Goana dupa Casa  este la final , iar pe 17 Februarie, participantii nostri vor primi si premiile bine-meritate.  Pe langa premiul principal, dormitorul oferit de MOBEXPERT,  exista si alte  cadouri surpriza.  

Unul dintre concurenti va beneficia de un premiu special, "de sezon": izolarea termica a apartamentului pe interior, actiune ce le va aduce acestora un plus de confort termic  in apartamentul achizitionat. Astfel compania Apollon promotoarea produsului  revolutionar termoizolant AktivTherm, abia asteapta sa treaca la treaba.  

"Am salutat de la inceput ideea acestui concurs, aratandu-ne interesati chiar de acordarea unui premiu unuia dintre concurentii din Goana dupa Casa. Astfel, asa cum MOBEXPERT a dorit sa le ofere un dormitor, compania noastra a dorit sa eficientizeze termic apartamentul cumparat. Indiferent daca este un apartament vechi sau nou, prin izolarea termica pe interior se asigura confortul ambiental optim, un mediu sanatos si nu in cele din urma facem economii substantiale la plata intretinerii" , declara  presedintele companiei Dl Florin Popovici.  

Ce trebuie sa stie concurentii despre materialul Aktiv Therm?  

Potrivit specialistilor, AktivTherm este cea mai eficienta metoda de termoizolatie pe interior cu pierdere minima de spatiu util si cu costuri la jumatate fata de materialele de izolatie clasice. Aktivtherm este destinat protectiei impotriva fenomenului de supraincalzire pe timp de vara si de incalzire rapida a incaperilor pe timp de iarna, astfel incat plata pentru energie, gaz, intretinere va fi substantial mai redusa. 

"Este un material ideal pentru incaperile locuintei, prin actiunea de crestere a temperaturii suprafetei peretilor si ofera cel mai rapid randament de recuperare a investitiilor. Aktivtherm este practic un strat de grosimea unui "business-card" care poate fi utilizat ca si strat final ales in cromatica dorita de client. Ne bucuram enorm sa fim noi cei care vor face o asemenea bucurie concurentilor, si de abia asteptam sa trecem la treaba!" a mai declarat acesta.  

Ramane acum de vazut cine va fi norocosul cuplu sau concurent care va beneficia de acest premiu. Mai sunt 15 zile...



2 February 2010