Au făcut valuri când şi-au vândut vechiul apartament în timp record, au mai agitat apele căutându-şi o nouă locuinţă şi apoi s-au liniştit. O perioadă au vrut să fie doar ei cu ei, ca să-şi limpezească gândurile. Iar astăzi ne-au surprins din nou.

Când ne aşteptam mai puţin,

Ligia şi Florin au postat un soi de promo, care ne pregătea pentru anunţul de la ora 18.00.

Dragii noştri, ne-am gândit foarte mult la întâmplările prin care am trecut în ultima lună. La căutările noastre, la dorinţa de a câştiga acest concurs. La comentariile, nu întotdeauna favorabile, care ne-au fost adresate.

Ne-am frământat în fel şi chip. Nu ne-a fost uşor, credeţi-ne. Am trecut prin multe, am văzut multe, înainte de a lua această hotărâre. Este o hotărâre importantă, pe care o vom face publică pe site-ul Imopedia.

O decizie la care am reflectat mult. La ora 18 o veţi afla cu toţii. Sperăm să nu ne criticaţi prea tare. În definitiv, e decizia noastră şi vă rugăm să o respectaţi şi să o acceptaţi ca atare", scriau Ligia şi Florin în această dimineaţă.

Am stat toată ziua ca pe jar, dar măcar s-au ţinut de cuvânt şi la ora 18.00 au postat din nou. „Dragii noştri, iată anunţul pe care vi l-am promis: Ne-am luat casăăăă! Uraaaaaaaa!" Când? Unde? Cum? De ce? Păi, în principiu, pentru că au găsit ceea ce căutau. Desigur, nu s-au zgârcit la detalii şi ne-au descris în amănunt noua lor casă.

„Apartamentul din blocul City Office pare a fi cel mai apropiat de "casa visurilor noastre". Este situat la 200 m de City Mall pe Şos. Giurgiului. Este aproape de centru, de parc, de metrou, este o locaţie foarte bună.Ne-a convins faptul că în bloc locuiesc şi o parte din acţionarii companiei, că au fost utilizate materiale de calitate, iar finisajele interioare sunt la alegerea noastră (desigur, în anumite limite).

 

Este un apartament mare: living de 33 mp, dormitorul mare de 24 mp, 2 balcoane şi un total de 116 mp. Bucătăria este închisă, aşa cum ne doream şi avem două grupuri sanitare. În preţul negociat este inclus şi locul de parcare subteran. Apartamentul are centrală termică proprie şi aer condiţionat inclus

Ligia şi Florin mai au însă de parcurs câteva etape până vor deveni proprietari cu acte în regulă.

Trebuie să meargă la bancă şi să depună actele pentru contractarea creditului. Apoi îşi vor alege gresia, faianţa, parchetul. Şi sunt hotărâţi să cumpere o plăcuţă cu „Home, sweet home". Felicitări! Vă ţinem pumnii în continuare!

Aşadar, la o lună de la debutul campaniei „Goana după casă" deja trei concurenţi au devenit proprietari. Ce să mai, minunile se întâmplă şi pe piaţa imobiliară...

10 November 2009