După zugrăveală şi amenajari ce-i trebuie unui apartament?  O petrecere de casă nouă, e bine ştiut. Şi pentru că tradiţia e tradiţie, Ligia şi Florin s-au conformat şi au pregătit prima lor petrecere în apartamentul pe care l-au cumpărat în urmă cu câteva luni.

Aşa că şi-au sunat prietenii şi i-au anunţat să nu-şi facă program căci sâmbătă trebuie să ciocnească un pahar cu ei în noua lor locuinţă. S-au pregătit cu de toate. Ligia s-a ocupat cu atenţie de cel mai mic detaliu. Petrecerea trebuia să iasă de nota zece. Şi a ieşit, toată lumea s-a simţit foarte bine.

O confirmăm şi noi care ne-am numărat printre invitaţi şi nu o spunem doar din complezenţă. Şi cum la casă nouă nu se vine cu mâna goală, noi am ales să aducem berea. Iar alegerea noastră a fost aperciată, atât de domni, cât şi de doamne. Prima petrecere a fost şi pentru Alex care a avut proprii lui musafiri, două fetiţe şi un băieţel.

Ligia şi Florin au cumpărat apartamentul anul trecut în luna noiembrie. Amenajările au durat mai mult decât şi-ar fi dorit, sperau să fie totul gata până de Crăciun. Din păcate nu au reuşit şi asta pentru că nu a depins de ei. Cu toatea acestea, Crăciunul l-au petrecut în noul apartament. Dorinţa era prea mare şi e de înţeles.  

"În ceea ce priveşte problemele întâmpinate, au fost destule. A trebuit să alergăm după mobilier, perdele, măsurători, unele nu au ieşit din prima, etc. Dar nu pot să zic că a fost atât de greu. În ceea ce priveşte bucătăria, am încercat să facem cat mai bine, dat fiind şi spaţiul pe care îl aveam, iar culoarea  ne-a inspirat dintr-o revista" ne-a spus Florin.

Alex a ştiut de la început cum vrea să arate camera lui.

"De dormitorul lui Alex, băiatul a avut clar un cuvant de spus. El a vrut patul suspendat , şi nu a ieşit din prima, dar vedem cum ne descurcăm" ne-a povestit Florin.

Şi pentru că mai este un pic, iar Goana după Casă se încheie, am vrut să ştim cum li s-a părut concursul.

"Goana după Casa este un concurs interesant aşa cum s-a anunţat de la început, probabil sfaturile şi toate informaţiile care au fost prezentate în cadrul concursului sunt utile pentru toată lumea" ne-a mărturisit Ligia.

 

 

21 January 2010