Primarul sectorului 4, Cristian Popescu - Piedone, a cerut societăţilor ADP şi REBU S.A. să intensifice ritmul în care se realizează acţiunile de igienizare şi salubrizare, pe raza acestui sector. În plus, edilul a trimis o scrisoare asociaţiilor de proprietari/locatari, prin care a solicitat sprijinul cetăţenilor pentru igienizarea şi înfrumuseţarea zonelor din imediata apropiere a imobilelor de locuit.

15101-gunoi.jpgÎn cadrul campaniei „Zilele Curăţeniei de Toamnă" pe lângă salubrizarea zonelor adiacente instituţiilor de interes public şi de învăţământ, vor fi executate lucrări de igienizare a carosabilului şi a trotuarelor pe marile artere de circulaţie, iar recipienţii de colectare a deşeurilor stradale vor fi curăţaţi sau, după caz, înlocuiţi. Zonele virane vor fi salubrizate, şi, cu sprijinul Poliţiei Comunitare sector 4, va fi intensificată activitatea de patrulare, pentru a împiedica depozitarea ulterioară a deşeurilor în aceste perimetre. Campania demarată de autorităţile locale se va face simţită şi în parcările din sectorul 4, care vor fi curăţate cu ajutorul aspiratoarelor de praf.

În planul refacerii fondului vegetal, au demarat deja activităţile de toaletare a arborilor şi arbuştilor, cât şi cele de plantări în compensare. De asemenea, continuă salubrizarea locurilor de joacă pentru copii, a străzilor, aleilor şi spaţiilor publice, destinate relaxării.



16 November 2010