Grecii de la Orfeas au toate motivele să sărbătorească după Regata Imobiliară. Târgul organizat de Imopedia.ro în Mamaia, în perioada 5-8 august i-a ajutat să vândă opt vile din "Trikorfo Beach", un ansamblu rezidenţial de lux din Grecia şi alte nouă locuinţe într-un alt ansamblu de lângă Bucureşti.

„Din 46 de vile disponibile in cadrul complexului Castelli Residence s-au antecontractat patru imobile în perioada târgului, iar în săptamâna următoare încă cinci, tot în urma târgului, totalizând nouă astfel de vile, vândute într-o perioadă foarte scurtă.

Din ansamblul rezidenţial Trikorfo Beach, Grecia, s-au antecontractat 8 case. Putem spune că tipul de cumpărător ce preferă acest tip de locuinţă este foarte diversificat. Există români din toate ramurile sociale (medici, avocaţi, antreprenori), cât şi cetăţeni străini", declară Alexis Tzanos, director Orfeas Real Estate.

Casa de vacanţă premium pe malul mării Egee la 185.000 Euro, aceasta a fost una dintre ofertele vedetă la Regata Imobiliară. Complexul rezidenţial "Trikorfo Beach" se află în Halkidiki, peninsula din Nordul Greciei formată din trei fâşii de pământ Kassandra, Sithonia şi Athos.

Ansamblul de vile se găseşte pe cel de-al doilea picior numit Sithonia, cel mai frumos şi exotic dintre cele trei.

Situat în mijlocul unei vechi plantaţii de măslini, "Trikorfo Beach" are vedere la plajele de nisip auriu şi este chiar în centrul Halkidiki, una dintre cele mai apreciate destinaţii de vacanţă din nordul Greciei. Amplasate în jurul grădinilor din complexul "Trikorfo Beach", vilele spaţioase din acest ansamblu vă oferă intimitatea de care aveţi nevoie.

Complexul "Trikorfo Beach" este format din 143 de vile, în mare parte deja vândute. La capitolul facilităţi amintim: patru terenuri de tenis şi baschet, o piscină, infrastructura la cele mai înalte standard şi bineînţeles distanţa de numai 150 metri de mare.

Vilele au suprafeţe cuprinse între 78-85 mp, sunt construite din cărămidă au acoperiş din ţiglă, geamuri termopan. Casele se vând la cheie.

Proprietarul nu trebuie decât să-şi aducă bagajele. Vilele sunt complet mobilate şi utilate, cu maşină de spălat, aragaz, cuptor, frigider, paturi duble, canapele, tv color, aer condiţionat, mese, dressing.



12 August 2010