Cauţi un apartament nou, cu design modern şi finisaje de calitate? Vrei să locuieşti la câţiva paşi de una dintre cele mai importante staţii de metrou din Capitală, într-o comunitate liniştită? Complexul New Town Residence a fost proiectat pentru a oferi locatarilor un grad ridicat de confort şi siguranţă, la doar câteva minute de centrul Bucureştiului.

34770-new-town-residence.jpgAmplasat în sectorul 3 al Capitalei, la mai puţin de 100 metri de staţia de metrou Dristor, complexul New Town Residence a fost conceput special pentru clienţii care pun pe primul loc calitatea şi confortul, pentru cei care doresc să trăiască într-o comunitate liniştită şi sigură, la câţiva paşi de centrul oraşului.

  • Ansamblul New Town Residence a fost finisat integral în anul 2012 şi numără 10 blocuri, cu un total de 651 de apartamente de vanzare, noi, la cheie, spatioase si confortabile.
  • Complexul rezidenţial beneficiază de un teren de peste două hectare, cu spaţii verzi, spaţii de depozitare şi locuri de parcare pentru locatari şi vizitatori

„Structura clădirilor este realizată din beton armat monolit şi a fost proiectată pentru a rezista la cutremure de până la gradul 8 pe scara Richter. În plus, complexul dispune şi de un adăpost de protecţie civilă şi 12 lifturi – cât două lifturi pe fiecare turn, unul dintre acestea fiind adaptat transportului de mobilă”, subliniază reprezentanţii New Town Residence.

34758-1.jpgEficientizarea spaţiului reprezintă una dintre priorităţile dezvoltatorului, astfel că locuinţele sunt compartimentate luând în calcul stilul de viaţă actual. Noii proprietari beneficiază de mobilier de bucătărie cu un design atractiv (şi produse electrocasnice incluse), conceput cu ajutorul specialiştilor pentru a utiliza la maximum spaţiul disponibil. De asemenea, balcoanele se întind pe toată lungimea apartamentului, având o lăţime de peste doi metri. Important de menţionat este că stilul de viaţă al vecinilor nu afectează cu nimic facturile lunare: fiecare apartament dispune de propria centrală termică, precum şi de contor individual pentru toate utilităţile furnizate.

Locuinţele cu două camere, preferatele clienţilor anului 2014

Succesul proiectului este demonstrat de numărul de locatari: peste 500 familii locuiesc deja în New Town Residence. În timp ce primii locatari s-au mutat aici încă din primăvara anului 2009, cei mai recenţi proprietari şi-au schimbat adresa chiar anul acesta. Potrivit dezvoltatorului, valoarea unităţilor vândute în primele şase luni ale acestui an depăşeşte cinci milioane de euro, iar mai bine de jumătate dintre noii proprietari au ales locuinţele cu două camere.

34759-2.jpg„În topul preferinţelor de anul acesta se situează apartamentele cu două camere (60% dintre contractele încheiate în primele şase luni ale lui 2014), urmate de apartamentele cu trei camere (19%), incluzând duplex-uri şi penthouse-uri. Nu în ultimul rând, clienţii au ales apartamentele cu patru camere (16%), al căror stoc a fost epuizat în această perioadă. Complexul mai are o singură garsonieră la vânzare şi câteva apartamente cu cinci camere”, declară reprezentanţii New Town Residence.

Complexul New Town Residence a fost gândit până la cele mai mici detalii pentru a oferi confort locatarilor săi, astfel că nu a fost neglijat sentimentul de siguranţă pe care trebuie să îl aibă oricine în propriul cămin: locatarii beneficiază de acces securizat prin personal de pază şi cartelă de acces. De asemenea, printre facilităţile de care se bucură cei care locuiesc în interiorul ansamblului se numără şi supermarketul şi grădiniţa cu afterschool, situate la parterul blocurilor.

CITEŞTE ŞI: Cu 50.000 euro îţi poţi cumpăra o locuinţă în orice zonă a Capitalei. Vezi oferte imobiliare pentru acest buget



29 July 2014