După 6 luni după ce a fost finalizat, Nusco Tower are un grad de ocupare de peste 90%, în urma reprezentării exclusive a The Advisers/Knight Frank, se arată într-un comunicat al companiei.

17220-135280maxim.jpgStocul de birouri de clasa A din acest perimetru este de aproximativ 150.000 mp, iar rata de neocupare este sub 5%, fiind de 3 ori mai mică decat rata de neocupare medie din Bucureşti.

"Am început lucrările la Nusco Tower în 2008 şi le-am finalizat în 2010. A fost mai greu decât am estimat iniţial, însă faptul că am livrat o clădire cu specificaţii tehnice de ultimă generaţie, într-o locaţie bună, la care s-a adăugat parteneriatul cu echipa The Advisers/ Knight Frank, a fost soluţia câştigătoare. Astfel, suntem aproape de finalizarea închirierii Nusco Tower, şi suntem mândri să anunţăm chiriaşi precum Oracle, Bayer, Raiffeisen Leasing sau Volksbank", a declarat Michele Nusco, CEO Grup Nusco.

"Nusco Tower este singura clădire începută şi finalizată pe timp de criză, care în prezent are un grad de închiriere atât de mare", a declarat Horaţiu Florescu, preşedinte & CEO The Advisers/ Knight Frank, agentul exclusiv al Nusco Tower. Întregul proces de închiriere a durat aproape un an, ultima tranzacţie fiind încheiată la începutul lui 2011, fiind reprezentată de către consolidarea Volksbank, concretizată prin închirierea unei suprafeţe de peste 8.000 mp", a mai spus Michele Nusco. Situat la intersecţia Barbu Văcărescu - Şoseaua Pipera, Nusco Tower este o clădire de birouri clasa A standard, beneficiind de instalaţii moderne ce asigură un grad ridicat de confort.

Clădirea dezvoltată de către grupul italian Nusco are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 20.000 mp, iar spaţiile de birouri pot găzdui până la 2.000 de angajaţi.


Sursa

23 March 2011