Târgul Imobiliar Național – tIMOn – se pregătește de weekend cu oferte imobiliare, bonusuri, discounturi și cadouri pentru toți vizitatorii. Gama de oferte este variată, încercând să acopere atât cererea celor care își caută o locuință, cât și să vină în întâmpinarea celor care vor să facă investiții în imobiliare. Ofertele sunt atât în țară cât și în afara țării, iar prețurile variază între 19.000 și 3.000.000 de euro.

41459-timon.jpgPrima ediție internațională a Târgului Imobiliar Național – tIMOn se desfășoară până duminică, 28 mai, între orele 10.00 – 20.00, la Arena Națională, intrarea VIP. Cei care vor ajunge acolo vor fi întâmpinați atât de oferte imobiliare, cât și de cadouri speciale pentru vizitatori.

„Apă plată pe viață, excursii de 5 stele la Malta, TVA cadou – acestea sunt câteva dintre ofertele care îi așteaptă pe vizitatorii tIMOn, unde sunt listate 300 de ansambluri rezidențiale cu peste 30.000 de unități locative. Exclusivă la tIMOn este participarea MD Properties Dubai, cea mai mare agenție imobiliară din Qatar. Oferta internă este completată de câteva mii de proprietăți în UK, Scoția, Bulgaria, Spania și Arabia Saudită”, arată organizatorii. 

Potrivit organizatorilor, la această ediție se găsește cel mai mare număr de locuințe noi înregistrate vreodată la un târg imobiliar autohton. Ofertele sunt variate, ba chiar există multe posibilități și pentru cei care își doresc să cumpere o locuință în afara țării. 

A XXXII-a ediție tIMOn are o tentă de internaționalizare. Suntem bucuroși că am reușit să reunim atât cei mai mari dezvoltatori din România, cât și dezvoltatori internaționali. Piața românească a atras tot mai mulți investitori, dar de acum înainte considerăm că și românii vor fi interesați de investiții în afara țării, așadar ofertele internaționale sunt binevenite”, a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.

Promoțiile includ excursii gratuite, mobilă cadou, parcare sau boxă bonus sau apă plată gratis pe viață

Promoțiile sunt la fel de atrăgătoare ca și ofertele. Astfel, Valleta Residence oferă o excursie în Valleta, capitala Maltei, clienților ansamblului. Oricine își rezervă o locuință, participă automat la tombola care le poate aduce un sejur de 7 zile în Malta. Flamingo Park Corbeanca propune însă ca fiecare zi acasă să fie una de vacanță, așa că oferă o piscină cadou celor care se mută în ansamblu împreună cu patru prieteni. Mulți dintre expozanți au ales să ofere drept discount pe perioada târgului valoarea TVA, așadar reduceri care variază între 5% și 19%. De asemenea, la casele din Shine Residence Corbeanca primii cumpărători ai acestui ansamblu proaspăt lansat la târg vor avea 15.000 de euro reducere, cu 7% la GVI Town dacă aleg parter sau ultimul etaj. Locurile de parcare și/sau boxele incluse în preț sunt oferte valabile pentru 20% dintre expozanții târgului, iar cumpărătorii Joya Residence primesc cadou vouchere de 2.000 de euro de la Mobexpert.

Locuințe în toată lumea, pentru clienții aventuroși 

Agenția MDProperties Dubai, cea mai mare agenție din Qatar, va prezența un ansamblu rezidențial de 92 de vile, fiecare cu o suprafață de 850 mp, 5 dormitoare și 5 băi, grădină privată, lift și piscină. Ansamblul se construiește în cartierul Al Waab, aproape de Ramada Plaza, și fiecare dintre case va depăși prețul de 3 milioane de euro. MD Properties vine la tIMOn cu un portofoliu impresionant, incluzând locuințe atât în Arabia Saudită cât și în Europa, în special Anglia. MD Properties este cea mai mare agenție imobiliară din Qatar, fondată în 2010 și specializată atât în brokeraj, cât și în property&asset management, consultanță și servicii conexe. La rândul său, Imoteca The Residential Experts a creat un serviciu complex, dedicat exclusiv expaților. MD Properties oferă, de asemenea, servicii de relocare, în cazul în care există vizitatori ai târgului care vor să se mute în Dubai.

În premieră la un târg imobiliar, organizatorii au reusit să facă o ofertă comună tuturor vizitatorilor târgului: cei care își achiziționează o locuință în perioada târgului primesc de la fiecare dezvoltator în parte cel mai performant filtru de apă al companiei Aquaphor, de montat în locuința aleasă. Costurile achiziției de apă plată îmbuteliată, care în 35 de ani ajung la 20.000 de euro, sunt echivalente cu prețul unei garsoniere într-un cartier periferic.

Cursuri de sustenabilitate gratuite:  cum să îți faci casa să consume cât mai puțină energie?

În fine, organizația EFdeN susține cursuri gratuite de sustenabilitate: cum să-ți alegi o casă cu costuri zero la întreținere. Voluntarii din cadrul programului EFdeN vor fi prezenți exclusiv la tIMOn, unde vor susține două cursuri pe zi – unul de la ora 12.00 și altul de la ora 17.00, la care pot participa gratuit toți vizitatorii târgului. Oamenii vor învăța la ce trebuie să fie atenți și ce întrebări trebuie să pună astfel încât locuința pe care o cumpără să aibă costuri de întreținere zero sau cât mai aproape de zero. EFdeN este o echipă interdisciplinară cu peste 70 de tineri, studenți la arhitectură, inginerie, comunicare sau management. În prezent, locuința EFdeN este Primul Centru de Cercetare a Condițiilor de Confort din România și poate fi vizitată la București.

Pretul unui bilet de intrare la Târgului Imobiliar Național – tIMOn – este de 10 lei, dar vizitatorii pot downloada invitații gratuite de pe site-ul .

26 May 2017