Compania Electric Plus, deținătorul brandului Barrier, liderul național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, a proiectat, fabricat și montat cele mai mari uși secționale din România și printre cele mai mari din Europa de Est, pentru un client industrial, o companie din domeniul agricol.

40286-adrian_garmacea_director_general_electric_plus.jpgUșile secționale Barrier, model Fortius XXL, au următoarele dimensiuni: 9 metri lățime, 6 metri înălțime, iar suprafața totală este de 64 de mp. Ușile Fortius XXL se deschid complet în doar 22 de secunde. Ele au fost montate și funcționează în regim de utilizare intensiv la unul din complexurile de procesare a produselor agricole ale clientului, unde performanțele tehnice și fiabilitatea sunt cerințe critice. Durata acestui proiect a fost de trei săptămâni, fiind realizat în aprilie 2016. Echipa proiectului a fost condusă de inginerul Horia Iancu, din partea Barrier, un reputat specialist cu peste 17 ani de experiență în industria ușilor secționale industriale.

”Această realizare tehnică unică în România a fost posibilă prin asocierea eforturilor specialiștilor Barrier și a partenerilor săi europeni care au furnizat materiale și componente de calitate excepțională. În acest proiect special au fost incluse componente mecanice structurale fabricate de FlexiForce (Olanda), Metecno (Italia) și din producție proprie Barrier, precum și motoare și automatizări speciale produse de Beninca (Italia)”, a spus Adrian Gârmacea, Director General al companiei Electric Plus.

Pentru a asigura îndeplinirea tuturor cerințelor speciale ale clienților industriali, Barrier oferă în acest moment un pachet complex de produse, destinate închiderilor pentru construcții, printr-o rețea în continuă dezvoltare de parteneri specializați din România și din câteva țări europene, precum Italia, Franța, Germania, Belgia și Marea Britanie.

În prezent, complexul industrial al Electric Plus asigură toată gama de produse pentru tâmplărie PVC, de la producția de ferestre și uși, la sticlă termoizolantă, foliere profile, curbare profile, precum și uși secționale rezidențiale și industriale și rulouri. Compania deține cele mai moderne linii de fabricație din domeniu.

Despre Barrier

Brandul Barrier este produs de către compania Electric Plus din Bacău, primul atelier de producție fiind înființat în anul 2003. În prezent, produsele Barrier sunt fabricate în cel mai modern centru de producție din țară, în care lucrează peste 600 de persoane și care are o capacitate de 1.000 de unități/zi. Produsele Barrier sunt disponibile atât pe piața din România, cât și în Italia, Franța, Belgia, Marea Britanie sau Germania.

 

24 May 2016