Primul târg imobiliar al primăverii 2015 aduce în același loc cele mai bune oferte imobiliare ale momentului. Apartamente noi și vechi, case și vile pentru toate preferințele – opțiunile sunt nenumărate, iar expozanții sunt deschiși discuțiilor. În acest sfârșit de săptămână, târgul imobiliar Project Expo se desfășoară la Sala Palatului, din București.

36646-20140927_165209-1.jpgMilitari Residence – prețurile încep de la 19.000 euro

Ca de obicei, Militari Residence se prezintă cu oferte extrem de atractive: garsoniere cu prețuri începând de la doar 19.000 euro, apartamente cu două camere cu prețuri începând de la 27.000 euro sau locuințe cu trei camere cu prețuri începând de la 36.000 euro. Amplasat în vestul Capitalei, în imediata vecinătate a parcului comercial Militari, ansamblul Militari Residence este cel mai mare proiect rezidențial al ultimilor ani, dezvoltat pe o suprafață de 15 hectare. Primul bloc a fost ridicat în anul 2008, iar de atunci, s-au mutat aici peste 10.000 persoane.

„Anul 2015 a început mult mai bine decât cel anterior – în luna ianuarie am vândut 90 apartamente, în februarie au venit circa 85 de noi proprietari, iar în martie s-au semnat deja 50 de contracte. Cei mai mulți clienți sunt atrași de raportul preț-calitate și cumpără cu ajutorul programului Prima Casă”, spune Ștefania Poteraş, director de vânzări Militari Residence.

Copaci adevărați adevărați în standul The Park, ca o extensie a Parcului Tineretului

Ansamblul The Park se remarcă prin calitate și consum redus de energie, caracteristici pe care au dorit să le scoată în evidență inclusiv prin modul de prezentare în cadrul târgului. Grupul Hanner a apelat la ajutorul designerilor români Mihnea Ghilduș și Marilena Popa, pentru a crea un spațiu expozițional de excepție. În plus, standul The Park conține și piese de design autohton, create de artiști români care au expus la unele dintre cele mai importante saloane de design internaționale.

„Clienții sunt interesați în special de locuințele cu două camere (67 mp construiți, 75.000 euro) și cele cu trei camere 82 mp construiți, 95.000 euro). Ne adresăm unui public care dorește locuințe cu suprafețe rezonabile, dar foarte bine compartimentate. Totodată, calitatea construcției este unul dintre principalele noastre obiective. Este a doua noastră participare la Project Expo, după ce data trecută am avut o expunere bună și un feedback excelent din partea clienților. De data aceasta am pregătit un stand special, astfel că ne vom evidenția, cu siguranță”, declară Silviu Grigorescu, manager Hanner.

Grupul Hanner a ridicat deja în apropiere de Parcul Tineretului un bloc cu 69 de locuințe, vândut în proporție de 70%. în cea de-a doua jumătate a lui 2014, au fost demarate lucrările de construcție pentru cea de-a doua clădire, în care vor fi locuințe cu două, trei și patru camere. Clădirea urmează să fie dată în folosință în cea de-a doua parte a acestui an.

Dream Residence – apartamente în sud-vestul Capitalei, la prețuri pe care și le poate permite oricine

O altă opțiune extrem de interesantă pentru clienții interesați de apartamente noi o reprezintă ansamblul Dream Residence, amplasat la patru kilometri de Unirii, în noul cartier Rahova. Apărut ca răspuns la cerințele clienților cu venituri medii, proiectul este ridicat urmând o rețetă de succes: materiale de calitate, finisaje premium și prețuri pe care să și le poată permite orice client de rând.

„Proiectul oferă pieței din sud-vestul Bucureștiului apartamente ce răspund tuturor nevoilor locative, cu spații generoase și o compartimentare care ține cont de realizarea unui confort optim. Prețul garsonierelor pornește de la 27.900 euro (în cazul unei locuințe cu suprafața totală de 41 mp), în timp ce prețul apartamentelor cu două camere pleacă de la 34.900 euro (în cazul unei locuințe cu suprafața totală de 47 mp). În ceea ce privește apartamentele cu trei camere, cel mai mic preț este de 44.900, pentru o locuință cu suprafața totală de 55 mp”, explică reprezentanții Dream Residence.

Departe de agitația cotidiană - case cu propria grădină, la prețul unui apartament

Clienții aflați în căutarea unei case cu propriul teren sunt întâmpinați cu numeroase oferte, în cadrul acestei ediții. Cei interesați de zona de vest a Capitalei vor găsi oferte atractive în cadrul standului Red House, unde conceptul de „vilă la preț de apartament” încă există. Cea mai mare priză la public o au vilele construite în Clinceni, chiar lângă Primărie – cu o suprafață de 150 mp construiți și cu un teren de 250 mp, acestea costă 73.000 euro + 5% TVA, având toate utilitățile incluse.

„De asemenea, ne întâmpinăm clienții și cu oferte de apartamente noi. De exemplu, în ansamblul Red House 3, ridicat pe Prelungirea Ghencea, prețul apartamentelor cu două camere rămase pornește de la 42.500 + 5% TVA (pentru locuințele cu o suprafață de 50 mp utili), în timp ce prețul pentru locuințele cu trei camere pleacă de la 74.000 euro + 5% TVA (în cazul apartamentelor cu o suprafață de 93 mp utili)”, menționează Elisabeta Ștef, project manager Apulum 94.

Zona de sud a Capitalei este reprezentantă extrem de bine la capitolul oferte imobiliare, ca la majoritatea târgurilor de profil. Una dintre cele mai bune alternative pentru cei care își caută o casă o oferă cei de la Red Rose Residence, ansamblu ridicat pe strada Fermei, în Popești-Leordeni. Reprezentanții companiei spun că toate construcțiile au o rezistență seismică ridicată, acesta fiind principalul criteriu de construcție. În cazul vilelor tip duplex, prețurile pleacă de la 92.000euro, în timp ce în cazul vilelor individuale, prețurile pornesc de la 97.000 euro. Suprafața totală utilă este de 140 mp, în timp ce suprafața totală de teren este de 120 mp.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

21 March 2015