Cele mai interesante oferte imobiliare ale momentului sunt expuse în centrul Capitalei, în acest sfârșit de săptămână. Târgul imobiliar Project Expo se desfășoară, între 18 și 20 septembrie, în parcarea din Piața Victoriei. La standul IMOPEDIA, vizitatorii regăsesc Harta Proprietăților Centrale – un concept unic, care expune oferte atent selectate de agenți imobiliari de top.

38210-20140927_165523.jpgPrimul târg imobiliar din toamna lui 2015 se desfășoară într-o locație ultra-centrală, din București: în parcarea din Piața Victoriei, sunt amplasate două corturi care găzduiesc participanții la Project Expo. Intrarea este liberă, iar programul pentru vizitatori este între orele 10:00 și 19:00 (vineri și sâmbătă), în timp ce duminică, 20 septembrie, programul se va încheia la orele 16:00.

Activitatea intensă din piața imobiliară și noul amplasament fac ca ediția de toamnă a lui Project Expo să fi atras mai mulți participanți decât edițiile trecute. Ca de fiecare dată, expozanții își prezintă cele mai bune oferte imobiliare din portofoliu, pentru toate gusturile și bugetele. Însă una dintre noutățile acestui sfârșit de săptămână este reprezentată de numărul mare de proiecte noi și, mai mult de atât, de numărul ridicat de rezervări făcute încă din stadiul de proiect.

„Sunt peste zece ansambluri noi care participă pentru prima oară la un târg imobiliar și ale căror vânzări abia au debutat. Dar surpriza vine din faptul că multe dintre ele au deja apartamente rezervate, chiar dacă nici măcar nu a fost săpată fundația. Putem vorbi despre o cerere cu mult mai mare decât oferta, pentru prima oară după foarte mulți ani”, subliniază Adina Patilea, brand manager Project Expo.

Reduceri de mii de euro, exclusiv pentru vizitatorii Project Expo

Unul dintre cele mai importante avantaje regăsite la Project Expo îl reprezintă reducerile importante: vizitatorii care stabilesc un contact cu dezvoltatorii, în cele trei zile de târg, beneficiază de discounturi de mii de euro. Complexul rezidențial Greenfield Băneasa (în zona Grădina Zoologică – Pădurea Băneasa) propune clienților o reducere de 5.000 euro. Ideal Residence (în Rahova) se prezintă la târg cu reduceri de până la 9.000 euro și mobilier inclus în preț. În Palladium Residence (bd. Theodor Pallady) și Trend Residence (Spaiul Unirii, în sud-estul Bucureștiului), prețurile coboară cu 6.000 euro pe perioada celor trei zile, iar în cazul Rin Nord Residence (Otopeni) reducerea ajunge la 8.000 euro. Cu discounturi demne de luat în considerare vin și dezvoltatorii unor proiecte proaspăt lansate: pentru Tineretului City și Carol City Parc, prețurile coboară cu 50 euro/mp pentru plata cash, ajungând la 1.250 euro + TVA/mp.

Unele dintre cele mai accesibile locuințe prezentate la Project Expo se regăsesc în Cartierul Toamnei, construit în zona Ghencea. În blocurile cu două etaje sunt apartamente cu două, trei și patru camere. Prețul locuințelor cu două camere (61 mp utili) este de 45.000 euro (TVA inclus), în timp ce prețul apartamentelor cu patru camere (104 mp utili) este de 69.000 euro (TVA inclus).

Pentru cei interesați de zona de sud a Bucureștiului, una dintre cele mai accesibile oferte vine de la Silflor Residence, din Popești Leordeni. Complexul format din blocuri cu cinci etaje oferă clienților garsoniere și apartamente cu două și trei camere. Prețul unei locuințe cu două camere (47,22 mp utili) este de 38.250 euro (TVA inclus).

Locuințe amplasate central, cu prețuri mici, doar la standul IMOPEDIA

Ca răspuns la cerințele clienților, IMOPEDIA va expune, în cadrul standului său, Harta Proprietăților Centrale: vizitatorii vor regăsi aici cele mai bune oferte imobiliare din zona centrală, atent selectate de către agenți imobiliari de top. Unul dintre principalii parteneri ai târgului, IMOPEDIA caută, de fiecare dată, să își întâmpine vizitatorii cu proiecte atractive și oferte ieșite din comun.

  • Garsonieră de 18 metri pătrați, într-un bloc din anii ’60, din Piața Alba Iulia, la un preț de 25.500 euro (vezi mai multe detalii aici)
  • Apartament cu două camere, la etajul cinci al unui imobil din anii ’60, din zona 1 Mai, cu 47.000 euro (vezi mai multe detalii aici)
  • Apartament cu trei camere, de 95 metri pătrați, într-un imobil din 1992, din zona Unirii, cu 129.000 euro (vezi mai multe detalii aici)
  • Apartament cu patru camere, de 110 mp, într-un imobil ridicat înainte de 1950, în zona Universitate, la un preț de 60.000 euro (vezi mai multe detalii aici)

„Am căutat și selectat cele mai bune oferte imobiliare din centrul Bucureștiului, astfel încât vizitatorii standului nostru să poată economisi cât mai mult timp. Acestea sunt organizate pe hartă, pentru a putea fi reperate cât mai ușor. Știm ce extenuant poate fi întreg procesul de căutare a unei locuințe, așa că încercăm să ne punem clienții în legătură cu cei mai buni agenți imobiliari din piață”, conchide Bogdan Severin, director de vânzări IMOPEDIA.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

18 September 2015