Târgul Imobiliar Project Expo deschide seria evenimentelor imobiliare ale anului: apartamente ieftine, case construite cu buget de criză, locuinţe de lux sau ansambluri exclusiviste. De vineri până duminică, vizitatorii vor putea găsi cele mai bune oferte imobiliare numai la Sala Palatului, din Bucureşti.

29760-project_expo.jpgLa sfârşitul acestei săptămâni, Sala Palatului va găzdui primul eveniment imobiliar din 2013, Târgul Imobiliar Project Expo. În perioada 22-24 martie, bucureştenii vor putea găsi aici oferte imobiliare pentru toate buzunarele, majoritatea expozanţilor prezentându-se la târg cu discounturi semnificative.

  • Apartamente cu două camere, în Sudinvest Residence 3 Leonida, cu preţuri ce încep de la 22.000 euro
  • Apartamente ultramoderne în Nordul Capitalei, în ansamblul Diamond Residence, cu preţuri ce pleacă de la 29.000 euro
  • Case construite de Alamco, cu suprafaţă de 73 mp, la un preţ de 37.500 euro sau cu suprafaţă de 110 mp, la un preţ de 52.000 euro

Clienţii ce au la dispoziţie un buget generos vor găsi, de asemenea, oferte atractive în cadrul Project Expo: un penthouse cu o suprafaţă de 478 mp construiţi, în North Lane Residence, din Băneasa, costă 325.000 euro + TVA, iar un apartament cu o suprafaţă de 143 mp, în City Office Residence, costă 139.000 euro.

Nu numai vizitatorii vor beneficia de oferte speciale în cadrul Târgului Imobiliar Project Expo, ci şi participanţii. IMOPEDIA.ro invită expozanţii la Ziua Agentului Imobiliar (ZAI), din data de 15 aprilie 2013, eveniment la care vor participa cei mai importanţi jucători din industria imobiliară. Agenţiile care rezervă şi achită biletele la ZAI între 22 şi 24 martie vor primi jumătate din contravaloarea acestora în credite pentru listarea anunţurilor pe site-ul imopedia.ro, precum şi bannere publicitare pe site-urile imopedia.ro şi gsp.ro.

CITEŞTE ŞI: Vino la ZAI şi învaţă de la cei mai buni! IMOPEDIA aduce la Bucureşti un nou trainer de clasă

 

21 March 2013