Șoferii bucureșteni vor trebui să își regândească rutele obișnuite, pentru plimbările în centrul Capitalei. Primăria anunță că se va institui sens unic pe Calea Dorobanți și pe strada Polonă, ca parte a planului de fluidizarea a traficului. Reglementările intră în vigoare de vineri, 12 septembrie 2014.

35058-sens-unic.jpgPrimăria București anunță modificări ale reglementărilor de circulație: începând de vineri, 12 septembrie 2014, șoferii bucureșteni vor putea alege Calea Dorobanților numai de la intersecția cu bulevardul  Ștefan cel Mare spre Piața Lahovary, în timp ce sensul invers va fi folosit de mijloacele de transport în comun.

În același timp, strada Polonă va avea sens unic pentru automobile de la intersecția cu strada Mihai Eminescu și până la intersecția cu bulevardul Ștefan cel Mare, în timp ce sensul invers va fi rezervat mijloacelor de transport în comun.

„Noile reglementări fac parte din proiectul privind identificarea și analiza posibilităților de introducere a sensurilor unice de circulație, a benzilor de rulare dedicate transportului public și de realizare de parcaje supraetajate în apropierea arterelor majore, pentru îmbunătățirea condițiilor de deplasare în zona centrală a municipiului București”, subliniază reprezentanții PMB. 

AFLĂ DETALII DESPRE ALTE PROIECTE DIN CAPITALĂ:

12 September 2014