(P) Casele cu grădină sunt la mare căutare. Dacă până la începutul acestui an, apartamentele conduceau detașat în topul preferințelor cumpărătorilor, pandemia a schimbat acest aspect.

„În ultimele luni, românii au stat acasă, unii dintre ei 24 de ore din 24. Așa cum era firesc, acest lucru le-a schimbat percepția asupra propriilor locuințe. Ceea ce trăim noi acum, se întâmplă o dată la o sută de ani și ne schimbă total modul de a trăi, de a munci, de a fi. Oamenii și-au reevaluat prioritățile, iar criteriile de selecție a locuinței perfecte au fost modificate. Astfel, în ultimele luni, cererea pentru case a crescut cu până la 40%. Tot mai mulți clienți caută case cu grădini în care să se simtă confortabil și în siguranță”, a explicat dl. Robert Gagos, reprezentantul exclusiv de vanzari al Stone Park Villas

Proiectul Stone Park Villas răspunde nevoilor apărute în această perioadă și pune la dispoziția celor interesați patru tipuri de case, construite cu respectarea celor mai înalte standarde în domeniu. 

Stone Park Villas se adresează, în primul rând, iubitorilor de natură care nu își doresc să renunțe la confort. Design-ul vilelor este ideal pentru familii cu copii și pentru oamenii care pun preț pe siguranță, intimitate și aer curat”, a precizat dl. Robert Gagos

Imobilele care alcătuiesc Stone Park Villas au un design modern, aerisit și plăcut, iar grădinile sunt spațioase, pentru ca noii proprietari să se poată bucura de intimintate. Cele patru tipuri de case sunt gândite astfel încât să răspundă nevoilor variate ale clienților care caută locuința ideală. 

Complexul este poziționat în apropierea pădurii și lacului Snagov, iar în curând acolo vor fi construite un magazin și o grădiniță. Astfel, Stone Park Villas va îmbina perfect confortul cu natura, oferind locuitorilor săi nu doar un complex modern, ci o comunitate. Complexul beneficiază de pază, pentru ca familiile să se simtă în siguranță.

Prețul include finisaje premium, care vor oferi confort pe termen lung viitorilor proprietari. Casele din complexul Stone Park Villas beneficiază de parchet waterproof laminat Balteiro, gresie porțelanată și rectificată Tubadzin, uși Invado, obiecte sanitare și baterii Roca.

„În prezent, sunt patru vile complet renovate, iar ritmul echipei noastre este de aproximativ patru case finisate complet pe lună. Firește, în funcție de cerințele clienților noștri, putem adapta acest ritm, astfel încât doritorii să își primească locuința modernizată cât mai repede posibil”, a punctat dl. Robert Gagos, reprezentantul exclusiv de vanzari al Stone Park Villas.

Proiectul are în plan finisarea premium a 20 de vile moderne în cadrul complexului Stone Park Villas.

***

Robert Gagos este agent exclusiv Stone Park Villas și deține toate informațiile referitoare la acest proiect.
Robert este un broker imobiliar cu peste 20 de ani de experiență în domeniul vânzărilor, dintre care zece au fost dedicați imobiliarelor.
Robert Gagos este unul dintre fondatorii RENET, prima și cea mai mare rețea de agenți imobiliari 100% independenți din România.

28 August 2020