Locuințe pentru toate buzunarele, oferte imobiliare diverse adunate în același loc: zilele acestea are loc târgul imobiliar Project Expo, în Piața Victoriei, din București. Între 1 și 3 iulie, cei interesați de achiziția unei locuințe pot analiza cele mai bune oferte ale momentului și pot beneficia de reduceri negociate de organizatori, valabile exclusiv pe perioada târgului.

40475-targ_imobiliar_bucuresti.jpgSfârșit de săptămână animat, pentru cei care caută o locuință în Capitală și împrejurimi: vineri își deschide porțile târgul imobiliar Project Expo, organizat în Piața Victoriei. Ca de obicei, organizatorii au negociat puternic prețurile ofertelor expuse, astfel încât clienții pot beneficia de reduceri de până la 15.000 de euro.

„La evenimentul care se va desfășura în perioada 1-3 iulie, în Piața Victoriei, cel mai ieftin apartament situat într-un ansamblu rezidențial nou costă 18.680 euro, iar cei care sunt în căutarea unei case pot opta pentru cele din lemn care au un preț de 24.000 euro. Noutatea absolută vine de la Vitan Estates, primul ansamblu rezidențial din București exclusiv de închiriat. Târgul Imobiliar Project Expo,  singurul eveniment de profil care se desfășoară în Piața Victoriei, vă așteaptă cu oferte speciale, ca de fiecare dată. Reducerile de preț ajung până la 15.000 euro, iar dezvoltatorii s-au adaptat cerințelor din piață în ceea ce privește suprafețele locuințelor”, anunță organizatorii.

  • Cel mai mic preț este de 18.680 de euro, pentru o garsonieră de 34 mp, din ansamblul New City Residence Fundeni. În același proiect, prețul pentru un apartament cu două camere de 42,6 mp este de doar 23.400 de euro
  • Cea mai ieftină casă costă puțin sub 20.000 de euro: Rollux Construct oferă case din lemn de conifer, cu suprafața de 80 mp și terasă de 15 mp. Oferta este valabila pentru cei care dețin deja terenul
  • La polul opus, este un preț de 1,35 milioane de euro, pentru un întreg complex turistic, la mare: Greenstone Land, din Corbu, Constanța, are 28 de camere, terenuri de tenis de câmp și fotbal, piscină, foișor și o terasă cu o capacitate de 150 de persoane

Pentru cele trei zile de târg, expozanții au coborât prețurile. Cel mai mare discount vine de la dezvoltatorul Metropolitan Residence Aviației: 15.000 de euro, pentru clienții care rezervă un apartament până duminică. Reduceri de 5% vin din partea Cubic Residence, din Prelungirea Ghencea sau VarioDoor, companie specializată pe uși de interior, care oferă și marele premiu la tombola Project Expo. Dincolo de reduceri de preț, anumiți dezvoltatori oferă pachete speciale – de exemplu, dezvoltatorul Class Residence Titan oferă cadou un aparat de aer condiționat sau o plasmă tuturor vizitatorilor, indiferent dacă aceștia iau decizia de achiziție pe perioada desfășurării evenimentului sau ulterior.

Ofertele sunt extrem de variate și pentru cei care caută să închirieze: Vitan Estates a adus pe piața locală un concept american, prin proiectul din zona Mihai Bravu – 160 de locuințe cu una, două și trei camere, utilate și mobilate, cu chirii lunare între 250 și 450 de euro. Locatarii blocului cu zece etaje au la dispoziție și servicii precum concierge, pază, spălătorie sau fitness.

Târgul imobiliar Project Expo se desfășoară între 1 și 3 iulie, în Piața Victoriei, din București. Intrarea este gratuită, iar programul pentru vizitatori este între 10:00 și 19:00 în zilele de vineri și sâmbătă, în timp ce duminica, ora de închidere este 16:00.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

30 June 2016