Târgul Național Imobiliar se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni, la Palatul Parlamentului, din Capitală. Deschis între 15 și 17 mai, cel mai mare târg imobiliar al primăverii va găzdui mii de oferte imobiliare, pentru toate gusturile și buzunarele. Cele mai atractive proprietăți din piață se vor regăsi la standul IMOPEDIA.ro, pe „Harta proprietăților care contează”.

37071-tni.jpgLa sfârșitul acestei săptămâni, toți cei interesați de oferte imobiliare sunt așteptați în Sala Unirea, din Palatul Parlamentului, unde se organizează cel mai mare târg imobiliar al ultimilor ani. Târgul Național Imobiliar va avea un număr mai mare de expozanți decât la edițiile anterioare, astfel că va urca și numărul proprietăților prezentate. Pe lângă nenumăratele oferte imobiliare, vizitatorii vor beneficia de nenumărate promoții, disponibile doar pe perioada târgului.

„Pe durata celor trei zile de eveniment (15-17 mai), vizitatorii TNI au acces la oferte speciale: discounturi semnificative, reducerea avansului necesar rezervării, posibilitatea de a plăti în rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier în valoare de 2.000 euro și chiar un lot de teren, oferit gratuit, în valoare de 10.000 euro”, subliniază Cristina Bercea, organizator TNI.

  • Vizitatorii vor putea studia oferte de locuințe noi și vechi, spații comerciale, precum și terenuri din București, Ilfov, Valea Prahovei sau litoral
  • TNI este singurul eveniment imobiliar la care participă cele mai active instituții financiar-bancare: BCR, BRD-Groupe Société Générale și Bancpost
  • În cadrul acestei ediții a TNI, vor fi lansate nouă ansambluri de locuințe (Metalurgiei Park Residence, Smart City Residence 2, Berceni 5 Residence, SilFlor Residence 2, Victory Residence Oituz, Palladium Residence, Ozun Residence, Concept Apartment Sabinelor, Pipera Rezidential 2)

Cel mai interesante oferte imobiliare din București, prezentate în mod inedit, la standul numărul 1

Principalul partener al Târgului Național Imobiliar este IMOPEDIA.ro, cel mai important centru de informare și de ofertare imobiliară. În ultimii nouă ani, vizitatorii au găsit aici informații esențiale din piața imobiliară. În plus, la ultimele două ediții ale TNI, aici a fost expusă „Harta Proprietăților care Contează”, un concept prin care sunt prezentate cele mai atractive oferte imobiliare ale momentului.

  • „Harta proprietăților care contează” va conține locuințe din toate zonele și sectoarele Capitalei
  • Apartamente noi și locuințe vechi, atât pentru clienții cu venituri generoase, cât și pentru cei cu buget restrâns

„Standul IMOPEDIA va fi, cu siguranță, un centru de interes pentru vizitatorii TNI. Pe Harta Proprietăților care Contează, vom expune sute de locuințe, ale căror prețuri au fost special negociate pentru perioada târgului. Vom prezenta atât proprietăți noi și vechi, cât și terenuri și spații comerciale aflate în toate cele șase sectoare ale Capitalei, precum și în zonele limitrofe”, subliniază Răzvan Muntean, general manager IMOPEDIA.ro

Târgul Național Imobiliar (TNI) se desfășoară între 15 și 17 mai 2015, la Palatul Parlamentului, în Sala Unirea. Biletul de intrare costă 5 lei. Vineri și sâmbătă, programul de vizitare este între orele 10:00 și 19:00, iar duminică va fi deschis până la orele 16:00.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

14 May 2015