Au mai rămas doar câteva zile până la începerea celui mai important eveniment imobiliar al anului: Târgul Național Imobiliar (TNI), care se va desfășura în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului, în Sala Unirii.

Vizitatorii care doresc să achiziționeze o locuință vor avea la dispoziție oferte speciale pentru imobile din București, dar și din județul Ilfov. Totodată, persoanele interesate să cumpere o casă de vacanță vor avea acces la promoții privind proprietăți de pe litoralul românesc și de pe Valea Prahovei.

De 14 ani ne ținem promisiunile făcute vizitatorilor TNI, acelea de a-i ajuta să se informeze corect cu privire la ofertele imobiliare de actualitate și de a-i aduce față în față cu dezvoltatorii, agențiile imobiliare și instituțiile financiar-bancare, într-un singur loc și în același timp. Oferta târgului este variată, expozanții TNI prezentând oferte pentru toate bugetele: low cost, medium și de lux.

La 10 ani de la boom-ul imobiliar, ediția TNI din 18-20 mai 2018 este impresionantă prin oferta RECORD de locuințe noi prezentate la un târg de profil și prin includerea, în premieră în portofoliul evenimentului, de oferte din segmentul OFFICE”, a precizat Cristina BERCEA, PR Manager TNI.

Case de vacanță în Spania, la standul IMOPEDIA

42083-spania.jpgCa de fiecare dată, portalul imobiliar IMOPEDIA.RO este prezent la târg și aduce în atenția vizitatorilor noutăți demne de luat în seamă.
Astfel, vizitatorii TNI care sunt în căutarea unei proprietăți adecvate petrecerii timpului liber, nu trebuie să rateze standul IMOPEDIA, unde vor găsi oferte speciale pentru case de vacanță în Spania. Toate ofertele de apartamente si case de vacanta in Spania, aici

IMOPEDIA aduce în atenția vizitatorilor TNI și alte oferte speciale, precum Dâmbovița 10, cu apartamente de 1, 2 si 3 camere, ale căror prețuri încep de la 51420 Euro + TVA 5% (in conditiile legii).

Tot la standul IMOPEDIA din cadrul TNI vizitatorii vor putea opta pentru apartamente din centrul Bucurestiului cu 1 - 4  camere în ansamblurile promovate de agentia Project Plus Developement. Pe perioada târgului, prețurile vor  porni de la 42.000 Euro + TVA 5% (în conditiile legii), iar cumpărătorii vor avea și alte beneficii ce vor consta în discounturi și bonusuri surpriză din partea dezvoltatorilor.

Oferta TNI: de la case din containere maritime la locuințe exclusiviste în nordul Capitalei

Ediția TNI din 18-20 mai reunește 126 de expozanți ce scot la vânzare peste 20.000 de unități locative pentru care au conceput oferte speciale valabile doar pe durata expoziției.

 

Astfel, persoanele interesate să achiziționeze o locuință vor avea la dispoziție o ofertă variată - de la case din containere maritime (de la 11.500 de euro) la apartamente de tip boutique și proprietăți exclusiviste în nordul Bucureștiului. Totodată, TNI vine în întâmpinarea clienților cu soluții de finanțare, servicii de arhitectură, design interior și home stagging, precum și cu soluții pentru transformarea locuinței într-una sustenabilă.

Oferta TNI cuprinde și proiecte imobiliare în exclusivitate, iar vizitatorii târgului vor putea participa la lansarea unor ansambluri rezidențiale. În plus, târgul vine, pentru prima dată și cu oferte pentru spațiile de birouri.

14 May 2018