La nivel european, 85 de cladiri ale grupului UniCredit vor stinge lumina sambata, 28 martie.

36664-unicredit.jpgUniCredit Tiriac Bank va stinge lumina in sediul din Bulevardul Expozitiei 1F din Bucuresti sambata, 28 martie, intre orele 20.30 si 21.30, cu ocazia Orei Pamantului.

Romania este una dintre cele 13 tari in care grupul UniCredit participa la aceasta initiativa. In total, UniCredit stinge luminile in 85 dintre cladirile sale, in al optulea an consecutiv de participare la campania globala pentru constientizarea schimbarilor climatice.

Grupul continua sa isi arate sustinerea pentru Ora Pamantului, initiata de World Wide Fund (WWF), dovedind astfel implicare pentru conservarea mediului si dezvoltarea durabila. Ca parte a acestor eforturi, UniCredit are ca obiectiv sa isi reduca emisiile de carbon cu 30% pana in 2020.

In 2015, vor fi stinse luminile in cele mai importante cladiri ale bancii in 13 tari: Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Germania, Italia, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Rusia si Ucraina. Gestul este menit sa atraga atentia asupra contributiei umane la schimbarile climatice si sa ii incurajeze pe oameni sa faca zilnic eforturi pentru a pastra resursele naturale in beneficiul generatiilor viitoare.

 

27 March 2015