PREMIERĂ S-a semnat primul contract „Prima casă”

Astazi la sediul BRD Academiei, s-a semnat primul contract prin Prima Casa. Compania Premier a fost cea care a intermediat aceasta tranzactie.

La ora 10.30, la sediul BRD a fost prezenta o delegatie formata din tinerii beneficiari ai acestui program, reprezentanti ai companiei imobiliare care a intermediat tranzactia, premierul Emil Boc, presedintele BRD si ministrul de Finante Pogea, pentru oficializarea contractului si felicitarile de rigoare.

Astăzi a fost semnat primul contract PRIMA CASĂ

Fericiţii beneficiari sunt Avram Laura şi Ştefan, doi tineri căsătoriţi, care au depus dosarul la BRD în urmă cu doar o săptămână.

Familia Avram va plăti lunar o rată de 307 euro, timp de 30 ani, iar creditul obtinut este de 51.500 de euro. Dacă ar fi luat un împrumut obişnuit, de la aceeaşi bancă, ar fi plătit 400 euro pe lună, potrivit reprezentanţilor băncii, ceea ce înseamnă cu aproximativ 25% mai mult. (din declaratiile familiei Avram) 

Gradul de îndatorare acceptat de bancă a fost de 54% din veniturile realizate de tânăra familie.

ASTAZI s-a achizitionat PRIMA CASADin declaratiile premierului Emil Boc, incepand cu aceasta saptamana si restul bancilor implicate in programul Prima Casa vor semna actele cu Fondul de Garantare.

Compania imobiliara care a intermediat prima tranzactie prin programul guvernamental este PREMIER Imobiliare, care mai are inca 30 de dosare depuse in vederea obtinerii creditului prin Prima Casa.

Sutele de dosare depuse pana la acest moment la agentiile imobiliare implicate in programul  Prima Casa incep sa-si gaseasca concretizarea chiar incepand de maine.

Compania imobiliara PREMIER va incheia prima tranzactie prin programul guvernamental Prima Casa, semnarea contractului avand loc maine, 8 iulie.

Este vorba despre un apartament in Colentina, de 2 camere, intr-un bloc vechi, dinainte de Revolutie, beneficiarii fiind o familie de tineri casatoriti. Apartamentul costa 54.000 de euro

declara pentru IMOPEDIA.ro presedintele companiei imobiliare PREMIER.

Oficial, asa cum a fost anuntat de catre Emil Boc, programul Prima Casa trebuia sa inceapa la data de 10 iulie:

Toţi cei interesaţi de programul Prima Casă se pot adresa uneia dintre cele 20 de bănci acceptate de către Guvern în program incepand cu 10 iulie. Astfel, acestia pot opta pentru un credit cu o dobândă de până la 50% mai mică decât preţul actual al dobânzilor creditelor ipotecare existente deja pe piaţă  

a declarata acesta in urma cu 2 saptamani

7 July 2009