Casă cu suprafața utilă de peste 100 de mp, curte proprie, drum asfaltat, utilități, 20 de metri până la stația de autobuz, mai puțin de 2,5 km până la cea mai apropiată stație de metrou, o distanță mai mică de 10 km până în centrul Bucureștiului, un preț corect și certitudinea că nu va fi ridicat vreun bloc în apropiere. Sunt elemente esențiale pentru orice persoană care vrea să cumpere o casă la curte, dar care, în același timp, vrea să ajungă repede în oraș, la orice oră. Sunt, totodată și principalele avantaje ale Complexului de vile Arena Residence din Dobroiești.

42205-arena_residence_dobroesti.jpgComplexul este compus din 13 vile, situate între Str. George Coșbuc și Str. Unirii, din Dobroiești, comună din județul Ilfov, cunoscută ca fiind cea mai apropiată de București. Casele sunt construite în stil american, astfel încât unele au spațiu verde în față, altele în spate și nu au gard. Curtea măsoară 60 de mp în cazul vilelor din centrul complexului și 140 de mp pentru cele din exterior. Diferența de preț este de 10.000 de euro.

Fiecare casă are suprafața utilă de 109 mp și au parter, etaj și pod. La parter există un vestibul cu două spații de depozitare, un living de 28 mpcare oferă acces către curte, bucătăria, care este închisă, un grup sanitar de 5 mp și casa scării. La etaj sunt trei dormitoare, dintre care unul singur are balcon, un grup sanitar și un hol.

Casele sunt construite din materiale de cea mai bună calitate - cărămida porotherm Wienerberger a fost folosită atât la exterior, cât și la compartimentare, în timp ce structura și plăcile sunt din beton armat, iar izolația exterioară este de 10 cm.

Pe lângă locație și preț – 115.000 de euro, care este egal cu cel al unui apartament cu patru camere în zona Morarilor din Capitală, aceste vile au și avantajul de a fi vândute la gri și la roșu, astfel încât proprietarii își pot alege singuri finisajele, iar dezvoltatorul predă locuințele finalizate și oferă garanție pentru lucrări.

Toate vilele din complexul Arena Residence au branșamentele făcute: apă, canal, gaz și curent electric. De asemenea, fiecare casă beneficiază de un loc de parcare în curtea complexului, existând, totodată, posibilitatea achiziționării unui al doilea loc de parcare, întrucât sunt cinci locuri în plus. Pentru familiile cu copii este amenajat și un loc de joacă.

Complexul este situat la o distanță de 9,5 km de Piața Unirii, din Capitală, iar timpul petrecut în trafic până în centrul Bucureștiului variază între 20 și 55 de minute, în funcție de trafic. Cea mai apropiată școală se află la o distanță de 900 de metri. Tot acolo există și o grădiniță. În plus, la 1,5 km se afla noul Campus Scolar Dobroești Fundeni, care include școală, grădiniță, teren de fotbal și bazin de înot. Stația de metrou Pantelimon se află la 2,4 km de Srena Residence, în timp ce autobuzul 400, care ajunge în București, are stație la doar 20 de metri de complex.

Cu toate că zona este în continuă dezvoltare, regimul de înalțime este P+1+M, astfel încât nu există pericolul construirii unor blocuri în apropiere.

Complexul Arena Residence este promovat și vândut de Ștefan Niță, unul dintre numele cu greutate din piața imobiliară românească. Pe lângă calitățile de speaker, trainer, expert și negociator imobiliar, pe Ștefan Niță îl recomandă, în primul rând, experiența de peste 16 ani în acest domeniu.

24 September 2018