42970-vladg.jpgInitial proprietar, dezvoltator imobiliar, consultant imobiliar specializat în segmentul rezidențial de lux, realtor. Acesta este, pe scurt, povestea și evoluția lui Vlad Gheorghiu în lumea imobiliară.

Iar dacă în urmă cu 12 ani pășea timid în acest domeniu, acum, Vlad Gheorghiu este unul dintre numele cu greutate din imobiliare.

Primul contact cu piața imobiliară a însemnat căutarea unei locuințe de placul său, care să se încadreze într-un buget rezonabil. Cum nu a găsit casa pe care și-o dorea, Vlad Gheorghiu s-a apucat să construiască un bloc, împeună cu alți doi prieteni. Apoi, de voie, de nevoie, din dezvoltator imobiliar a devenit agent de vânzări pentru propriile apartamente, douăsprezece la număr, o situatie total incomoda si dificila totodata. De aici până la o carieră de agent imobiliar în toată regula nu a mai fost decât un pas

Abonează-te pentru a descărca materialele oferite de Vlad Gheorghiu.

A urmat un drum lung și anevoios in care a inteles toate dificultatile prin care trece un proprietar, dar, în cele din urmă, dupa multi ani de experienta si zeci de tranzactii incheiate cu succes, Vlad a reușit să vândă, într-un singur an, proprietăți în valoare totală de patru milioane de euro. Toate acestea s-au datorat in special increderii pe care oamenii o au in el, in momentul in care lasa procesul de vanzare in seama sa.
Vlad Gheorghiu a descoperit la APAIR modul de lucru in care reprezinti o singura parte in tranzactia imobiliara, singurul mod de lucru in care poti sa ajuti cu adevarat proprietarii si sa aduci plus valoare prin ceea ce faci, s-a înscris în Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) și a devenit Realtor. Respectă Codul etic și celelalte reguli impuse de National Association of Realtors (NAR) și APAIR și continuă să câștige, zi de zi, încrederea oamenilor și noi clienți, majoritatea devenindu-i clienti pe viață.

În prezent, Vlad Gheorghiu este specializat în tranzacționarea proprietăților din segmentul rezidențial de lux, unde vânzarea unei proprietăți, cu valori de aproximativ un milion de euro, este ridicată la rang de artă.

Abonează-te pentru a descărca materialele oferite de Vlad Gheorghiu.

 

25 February 2020