43158-webinar_tni-bun.jpeg

Te invităm la un nou webinar TNI! Joi, 30 iulie, ora 12:00 îl avem invitat pe Răzvan Muntean, General Manager Imopedia.ro ce ne va vorbi despre provocările actuale ale agenților imobiliari, cele mai eficiente instrumente de expunere în actualul context marcat de pandemia de COVID-19 și sprijinul oferit de Imopedia.ro și ZAI întregii comunități de profesioniști imobiliari.

Răzvan Muntean are o experiență de 21 ani în imobiliare, lansând portalul Imopedia.ro, cunoscut până în 2008 sub numele de RUN.ro, ce reprezintă una dintre axele principale ale pieței imobiliare online.

Fiind unul dintre cele mai cunoscute portaluri imobiliare din România, Imopedia.ro este Partener al Târgului Național Imobiliar încă de la primele ediții TNI organizate la Palatul Parlamentului. Colaborarea de succes dintre TNI și Imopedia continuă și la următoarele ediții ale târgului imobiliar ce vor avea loc în perioadele: 2-4 octombrie 2020, 7-9 mai și respectiv 10-12 septembrie 2021.

Din anul 2010 Imopedia.ro a lansat Ziua Agentului Imobiliar (ZAI), o serie de evenimente dedicate dezvoltării profesionale a agenților imobiliari ce oferă participanților numeroase oportunități de informare și cunoaștere a strategiilor de colaborare, comunicare și negociere.

Cu timpul, Ziua Agentului Imobiliar a devenit un fenomen de masă în rândul breslei imobiliare.
Te invităm să ne fii alături la acest webinar!

Folosește următorul link pentru acces: CLICK AICI!

TNI este aici pentru tine!

 

29 July 2020