În 10 iunie începe ZAI - ZIUA AGENTULUI IMOBILIAR, un concept premium marca IMOPEDIA.ro. Cunoscut deja drept un eveniment-reper pentru experții în imobiliare, ZAI se pregătește să încânte piața imobiliară, așa cum a făcut în fiecare an printr-un eveniment original și plin de valoare. 

40310-all.jpg


IMOPEDIA.ro îi provoacă pe cei mai buni dintre cei mai buni agenți imobiliari să joace după un nou set de reguli: „Play Smart, Play Fast, Play Fair”. Evenimentul îi va pregăti astfel pe participanți pentru meciul de deschidere al EURO 2016, România-Franța, care va putea fi urmărit imediat după eveniment. Cei destul de curajoși pentru a accepta această provocare sunt așteptați vineri, 10 iunie 2016, începând cu ora 15.30 la Diamon Club.

La ediția de anul acesta, sesiunile de speaking se vor îmbina cu cele de networking, o componentă crucială pentru succesul în branșă. Invitații speciali vor fi alături de auditoriu, cu prezentări pe diferite teme, dar având același mesaj: „Fii învingător! Fă-o cu Fair-Play!”.

Suntem onorați să îl aducem în fața prietenilor IMOPEDIA.ro pe maestrul FLORIN CĂLINESCU, un artist complex care s-a reinventat constant și a rămas în top permanent, indiferent de provocările care i-au ieșit în cale. Simpla lui prezență este o lecție de șarm, carismă și autoritate, calități esențiale pentru agenții imobiliari care vor să facă performanță pe termen lung.

Iar dacă teoria poată să pară ușoară, reputatul specialist în social media, ALEXANDRU NEGREA, va fi alături de noi pentru a ne susține cu punerea în practică. Provocarea pe care el o prezintă este: „Cât de departe poate merge un agent imobiliar în vasta călătorie prin social media; cum se organizează profitabil campaniile de marketing”.

LORI COLLIN, un agent imobiliar cu peste 20 de ani de real estate în SUA și în România, ne onorează cu prezența la ZAI 2016 și aduce cu ea experiențe inedite, povești cu tâlc, concluzii și sfaturi imobiliare practice.  

MILLO SIMULOV, cunoscutul regizor de a cărui măiestrie se leagă și videoclipul IMOPEDIA dedicat pieței imobiliare, vine la ZAI 2016 cu o nouă oportunitate pentru agenții imobiliari. Veți putea vedea în premieră în Romania o filmare 360 a unei proprietăți imobiliare, realizată de echipa Spider Group, special pentru ZAI. O combinație de arta și high-tech, ce aduce un mare plus de valoare în procesul de vânzare a unei proprietăți.

OANA MANEA, căpitanul echipei de handbal CSM București, care și-a condus echipa spre câștig în Liga Campionilor la handbal feminin, va expune cu o sinceritate brutală eforturile care sunt necesare pentru a deveni cel mai bun precum și care este gustul succesului, indiferent dacă este vorba despre planul profesional sau cel personal. Învățăm de la campioni, de la cei mai buni, pentru a deveni la rândul nostru tot mai buni.

Doctorul VASILE OȘEAN se află în spatele multor medalii și performanțe în competițiile internaționale, fiind motorul multor sportivi de renume. Totodată el este cel care împreună cu alti doi temerari (Andrei Roșu și Emil Curtean) vor porni într-o cursă de tranversare a Atlanticului ce durează între 60 și 90 de zile. Povestea din spatele acestei curse este cu adevărat fascinantă. Care este legatura cu piața imobiliară? Vă așteptăm pe 10 iunie la ZAI și vă garantăm un moment emoționant, de mare valoare.

Seara rămânem o echipă, dar ne vom alătura altor 20 de milioane de români pentru a susține echipa națională în meciul de deschidere al EURO 2016 România – Franța. Urmărim meciul alături de CĂTĂLIN OPRIȘAN, un monstru sacru al jurnalismului sportiv dar și un one-man show, care va aduce atmosfera de stadion în rândul invitaților IMOPEDIA.ro. Nu ar putea lipsi gustările specifice unui asemenea eveniment, completate perfect de distracție în echipă. Dincolo de competiție, rămân întotdeauna prieteniile.

REZERVĂ-ȚI UN LOC LA ZAI!

30 May 2016