Mai mult decât imobiliare!
 

Care sunt cele mai cautate apartamente din Bucuresti?

Cum s-au schimbat in perioada de criza criteriile dupa care bucurestenii isi cauta o locuinta?
Publicat: | Autor: IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 37331

Bucuresti, 18.08.2011- Cele mai cautate apartamente din Capitala in prezent sunt cele cu suprafete de peste 60 mp, arata cel mai recent studiu imopedia.ro. 61% dintre vizitatorii imopedia.ro cauta apartamente cu suprafete de peste 60 mp (35% - intre 60-80 mp si 26% - peste 80 mp). Cei care doresc apartamente intre 30 si 60 mp reprezinta 33%, in timp ce clientii pentru apartamente mai mici de 30 mp reprezinta doar 6%.


Imopedia.ro

Sursa:imopedia.ro - Bucuresti

„Noile statistici arata ca cei care isi cauta cu adevarat o locuinta in aceasta perioada sunt majoritar persoane care dispun de lichidati si incearca probabil sa profite de situatia din piata pentru a obtine cele mai bune oferte la cel mai bun pret ", explica Razvan Muntean, general manager, imopedia.ro.

In ceea ce priveste zonele, cele mai cautate apartamente sunt cele din zonele centrale si ultracentrale ale Bucurestiului (27% - Centru, 13% - Ultracentral, total 40%). Restul preferintelor sunt conturate astfel: Vest - 15%, Est - 12%, Sud - 11%, Nord - 8%, Lux - 11% si Ilfov - 3%.

Imopedia.ro

Sursa: imopedia.ro - Bucuresti

Criteriile dupa care clientii isi cauta locuinta s-au modificat in ultimii ani: astfel, daca in anii de boom consumatorii se orientau dupa zona si numar de camere, acum criteriile principale sunt pretul si suprafata totala a apartamentului.

Despre IMOPEDIA.ro: lansat in anul 1999 sub denumirea de imobiliare.run.ro, si rebranduit ca IMOPEDIA.ro in anul 2008, portalul ocupa astazi locul 1 la categoria imobiliare conform SATI, cu o audienta lunara de aproximativ 60.000 de vizitatori unici.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 

RSS
Primeste stirile pe e-mail
OFERTE RECOMANDATE
gama300_250.jpg

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video