În parcarea Mall Băneasa, vineri, 13 octombrie, de la ora 16:00, se deschide unul dintre cele mai spectaculoase târguri de locuințe: Imobiliarium. 84 de expozanți, 10.000 de proprietăți scoase la vânzare, proiecte prezentate în premieră se reunesc pe o suprafață de 3000 mp. O componentă unică a evenimentului constă în faptul că vizitatorii vor putea să vizualizeze prin intermediul ochelarilor de realitate virtuală locuințele de care sunt interesați. De asemenea, specialiști de top vor susține conferințe prin care cei interesați pot să afle totul despre capcanele din contractele de vânzare-cumpărare, case pasive, cele mai bune zone de locuit ale momentului, dar și despre amenajarea locuințelor de la zero.

41745-imobiliarium.jpgThe Concept a anunțat discounturi între 2.000 și 10.000 de euro din prețul de listă al proprietăților. Alți expozați, precum Floreasca Residence și Valletta Residence, au pregătit la rândul lor reduceri de prețuri cuprinse între 10-15%, adică de aproximativ 7.000 de euro.

Cuzino 106, Thomas Mazaryk, Riverside, Live Contemporary, HM Residence sunt doar câteva din cele 16 ansambluri rezidențiale care apar în premieră pe piață, în perioada 13-15 octombrie, în cadrul Târgului Imobiliarium.

Atlas Park Condominium, o investiție de peste 4 milioane de euro, se lansează tot la Imobiliarium. Aceasta va avea 42 de unități în zona Jandarmeriei și va fi finalizată în octombrie 2018. O altă premieră - The Ark Residence - adică cel mai nou proiect din Pipera dedicat familiilor, include apartamente cu grădină, un condominium cu facilități integrate: piscină, loc de joacă pentru copii, spații verzi.

Tot un new arrival este și Urbanesque Residential & more, un concept cu accente arhitecturale moderne, în apropiere de Universitate.

Fine&Country, concept britanic care vizează piața apartamentelor fine-living sau upper quarter, reprezintă o nouă experiență imobiliară adusă în premieră pe piața din România de Imoteca. Tot la standul Imoteca vor putea fi văzute 5 proiecte noi în București și în țară, însumând peste 3.000 de unități locative.

Imobiliarium are o agendă atractivă atât pentru cei care plănuiesc să-și cumpere o locuință în curând, cât și pentru cei care încă nu s-au decis.

Autoarea și jurnalista Maria Seder Neda va avea un workshop despre cele mai bune zone cu locuinte noi din Bucuresti, în 2017.

Avocatul Florin Dobre le va explica vizitatorilor cum să se ferească de capcanele din contractele de vânzare-cumpărare.

Designerul Mihnea Ghilduș va oferi o sesiune despre cum să ne amenajăm locuința de la zero.

Doi oameni de media, doi ingineri și un arhitect vor susține un panel pe tema „Ce este o Casă Pasivă”.

Iar toate acestea vor fi gratis pentru vizitatorii care se înregistrează online, pe www.imobiliarium.ro, până vineri, 13 octombrie, ora 16.00. În perioada evenimentului, 13-15 octombrie, vizitatorii care nu dețin codul primit online vor plăti o taxă de intrare de 10 lei.

13 October 2017