Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 

IMOPEDIA.ro: Top cele mai ieftine garsoniere din buricul Bucureştiului

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 43398

În zonele cele mai bune ale Capitalei, adică în cartiere precum Aviatorilor, Primăverii, Cotroceni sau Dorobanţi putem găsi astăzi locuinţe la preţuri la care nici nu visam acum câţiva ani. Şi asta nu e tot, preţurile pot merge în unele cazuri chiar mai jos decât cele afişate, căci fiecare cumpărător încearcă o negociere, iar de multe ori planul chiar iese.

Rezidenţial - Lux

sursa: observatorbn.ro1. Garsonieră Dorobanţi - 26.000 euro

Cea mai ieftină garsonieră din zona de lux a Bucureştiului o găsim în Dorobanţi (Capitale). Vorbim de o proprietate de 20 mp suprafaţă utilă situată la etajul doi al unei vile despre care proprietarul spune că este într-o stare excepţională.

2. Garsonieră Cotroceni - 30.500 euro

În Cotroceni cea mai ieftină garsonieră din baza noastră de date costă 30.500 euro şi are o suprafaţă construită de 29 mp, ceea ce înseamnă o suprafaţă utilă de 22 mp. Locuinţa se găseşte într-un bloc cu regim de înălţime mic, într-o zonă liniştită, aflăm din anunţul postat pe imopedia.ro. În vecinătate se află Opera Română, Piaţa Cotroceni şi Parcul Eroilor.

3. Garsonieră Cotroceni 35.000 euro
Aproape de Grădina Botanică, găsim o garsonieră decomandată de 24 mp, complet renovată al cărei preţ este de 35.000 euro. Locuinţa este situată la parterul unui bloc de cărămidă gen vilă construit între anii 1958-1962. Proprietatea este semi-mobilată.

Ultracentral

1. Garsonieră Romană 22.000 euro

Cu 22.000 euro poţi cumpăra cea mai ieftină locuinţă din zona ultracentrală a Bucureştiului, potrivit bazei de date imopedia.ro. Asta în cazul în care vă mulţumiţi cu o garsonieră (30 mp) fără îmbunătăţiri construită în anul 1950.

2. Garsonieră Alba Iulia 23.000 euro

Preţul acestei proprietăţi nu este bătut în cuie, aflăm încă de la citirea anunţului postat pe imopedia.ro. Şi tot de acolo aflăm că este vorba de o garsoniera semidecomandată, confort II (18 mp) situată într-un imobil ridicat în anul 1973. Proprietarul pare destul de flexibil, este deschis la negociere şi acceptă şi credit.

3. Garsonieră Cişmigiu 24.000 euro

Această proprietate are o suprafaţă construită de 20 mp, se află la etajul patru al unui bloc de opt niveluri ridicat în urmă cu aproximativ 70 ani. În preţ intră şi bucătăria mobilată.

Central

1. Garsonieră Vitan 18.900 euro

Trebuie subliniat că vorbim de o garsonieră decomandată de 16 mp, ceea ce explică preţul mic, negociabil. Potrivit anunţului din imopedia.ro, locuinţa se află în stare bună şi are parchet, gresie, faianţă, geamuri termopan, interfon, uşă metalică.

2. Garsonieră 1 Mai 20.900 euro

Pe scurt, vorbim de o locuinţă de 19 mp utili, la etajul doi al unui bloc de patru niveluri. La avantaje proprietarul a trecut că este aproape de parc,de şcoli, grădiniţe, restaurante, spaţii comerciale, metrou şi de numeroase mijloace de transport în comun.

3. Garsonieră Plevnei 23.000 euro

Garsoniera este semidecomandată are o suprafaţă utilă de 20 mp şi se găseşte la ultimul etaj al unui bloc de şase niveluri. Imobilul se află în stare bună, potrivit proprietarului.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite articole
Cele mai comentate articole
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video