Proprietatea din Detroit, Michigan, care i-a aparținut Arethei Franklin, supranumită „Regina muzicii soul”, este de vânzare.

42244-aretha_franklin.jpgPotrivit realtor.com, prețul imobilului cu două etaje, situat în cartierul Bloomfield Township este de 800.000 de dolari și, spun, specialișții, este o afacere bună, având în vedere că vine la pachet cu o parte din istoria muzicii americane.

Casa din cărămidă, construită în stil colonial, datează din anul 1990, are cinci dormitoare, șase băi, bucătărie cu pardoseală din marmură și o saună, suprafața totală fiind de peste 380 de metri pătrați.

Potrivit Detroit News, Aretha Franklin a cumpărat proprietatea în anul 1997 cu 1,2 de milioane de dolari și a locuit aici până în 2017, când s-a mutat într-un apartament din centrul orașului.

Pe lângă aceste două imobile, Aretha Franklin a mai deținut două proprietăți situate în Highland Park, o altă suburbie a orașului Detroit. Averea artistei, estimată la 80 de milioane de dolari, va fi împărțită între cei patru fii ai săi.

2 November 2018