Top 10 – Cele mai scumpe proprietăţi scoase la vânzare în Bucureşti

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 40603

Proprietarii celor mai scumpe zece imobile listate pe portalul IMOPEDIA.ro vor să obţină peste 58 milioane euro din vânzarea acestora. În continuare, IMOPEDIA.ro prezintă clasamentul celor mai scumpe proprietăţi rezidenţiale din Bucureşti.

10. Vilă în zona Dorobanți – 4 milioane euro10. Vilă în zona Dorobanţi – 4 milioane euro

Vila construită în perioada interbelică a fost renovată complet în anul 2000, dar au fost păstrate elemente arhitecturale originale: grinzile de lemn, parchetul din lemn masiv, precum şi decorul faţadei. Construcţia are şapte camere şi o suprafaţă utilă de 330 mp, fiind împărţită în demisol, parter, etaj şi mansardă. Terenul măsoară în total 500 mp, dar suprafaţa liberă este de 375 mp. Preţul de vânzare este de 4 milioane euro. Află mai multe aici.

9. Imobil în zona Moșilor – 4,8 milioane euro9. Imobil în zona Moşilor – 4,8 milioane euro

Construcţia a fost finisată în anul 2011, fiind împărţită în demisol, parter şi patru niveluri. Suprafaţa utilă este de 1.700 mp, în timp ce terenul măsoară 500 mp. Există şapte apartamente de lux spaţioase şi independente: trei apartamente cu două camere, un apartament cu trei camere, două apartamente cu patru camere şi un penthouse. Preţul de vânzare este de 4,8 milioane euro. Află mai multe aici.

 

8. Vilă în zona Romană – 8. Vilă în zona Romană – 5 milioane euro5 milioane euro

Vila datează din anul 1900 şi are 25 camere. Imobilul are o suprafaţă utilă de 1.820 mp, beneficiind de subsol, demisol, parter, două etaje şi mansardă. Terenul măsoară 1.706 mp, iar suprafaţă liberă rămasă este de 490 mp. Preţul de vânzare este de 5 milioane euro. Află mai multe aici.7. Vilă în zona Romană – 5 milioane euro


7. Vilă în zona Romană – 5 milioane euro

Construit în 1936, imobilul are 16 camere, pe o suprafaţă utilă de 980 mp. Terenul măsoară în total 750 mp, iar suprafaţa liberă este de 400 mp. Se specifică faptul că imobilul este „în stare bună”, dar şi că interiorul necesită renovări. Preţul de vânzare este de 5 milioane euro, negociabil. Află mai multe aici.

 

6. Vilă în zona Romană – 6 milioane euro

6. Vilă în zona Romană – 6 milioane euro

Construită în 1928, vila se bucură de arhitectura specifică perioadei interbelice. Imobilul are 23 camere, pivniţă şi terase, dispuse pe subsol, demisol, parter, etaj şi mansardă, iar suprafaţa utilă este de 1.700 mp. Terenul măsoară în total 2.400 mp. Preţul de vânzare este de 6 milioane euro, dar vila poate fi şi închiriată contra sumei de 18.000 euro/lună. Află mai multe aici.

 

5. Vilă în zona Dorobanți (Capitale) – 6 milioane euro5. Vilă în zona Dorobanţi (Capitale) – 6 milioane euro

Vila are o suprafaţă utilă de 900 mp, în timp ce curtea are 450 mp. Construcţia beneficiază de subsol, parter şi mansardă, dar şi de un garaj cu şapte locuri de parcare. Imobilul este „în stare bună”, iar preţul de vânzare este de 6 milioane euro. Află mai multe aici.

 

4. Vilă în zona Romană – 6,5 milioane euro4. Vilă în zona Romană – 6,5 milioane euro

Construită în 1936, vila se bucură de arhitectura specifică perioadei interbelice. Cu o suprafaţă utilă de circa 980 mp, construcţia beneficiază de demisol, parter etaj şi mansardă. Terenul are o suprafaţă de 750 mp, iar suprafaţa liberă este de 400 mp. Proprietarul specifică faptul că interiorul necesită renovări. Preţul de vânzare este de 6,5 milioane euro. Află mai multe aici.

3. Vilă în zona Dacia – 6,7 milioane euro3. Vilă în zona Dacia – 6,7 milioane euro

Construcţia are 2.000 mp utili şi este structurată pe subsol, demisol, parter, etaj şi mansardă. Imobilul este într-o stare excepţională, fiind amplasat pe un teren de 2.000 mp, cu o suprafaţă liberă de 1.500 mp. Vila poate fi închiriată contra sumei de 25.000 euro/lună, iar preţul de vânzare este de 6,7 milioane euro. Află mai multe aici.

 

2. Vilă în zona Universității – 7 milioane euro2. Vilă în zona Universităţii – 7 milioane euro

Vila construită în jurul anului 1900 este structurată pe demisol, parter, etaj şi mansardă, având o suprafaţă utilă de 1.550 mp. Terenul pe care se află construcţia are 1.250 mp, iar suprafaţa liberă este de 600 mp. Vila este oferită spre vânzare, contra sumei de 7 milioane euro sau spre închiriere, contra sumei de 15.000 euro/lună. Află mai multe aici.

 

 

1. Vilă în zona Romană – 7,5 milioane euro 1. Vilă în zona Romană – 7,5 milioane euro

Această veche vilă boierească spaţioasă şi elegantă datează din 1935, iar suprafaţa totală a terenului este de 2.566 mp. Se oferă spre vânzare imobilul principal şi încă trei clădiri secundare. Corpul principal oferă circa 30 încăperi, iar celelalte trei corpuri oferă fiecare încă 8-10 încăperi. Un alt avantaj îl reprezintă posibilitatea parcării a peste 20 autoturisme. Clădirea se află actualmente în cursul unor lucrări de renovare, astfel că preţul de vânzare este de 7,5 milioane euro în stadiul actual sau 8,5 milioane euro după finalizarea acestora. Află mai multe aici.

CITEȘTE ȘI:  Top 10 – Locuinţe inspirate din natură Cei mai mulţi proprietari îşi privesc căminele ca pe nişte adăposturi care îi protejează de mediul înconjurător. În acelaşti ... Top 10 – Locuinţe inspirate din natură


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite articole
Cele mai comentate articole
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video