Una dintre cele mai spectaculoase proprietăți din București este la vâzare și își așteaptă clientul potrivit. Este vorba despre o construcție interbelică, o casă cu 12 camere, patru niveluri, cu o impresionantă suprafață de peste 400 mp, care se vinde cu 750.000 euro. Asemenea proprietăți sunt foarte rare pe piață, motiv pentru care clienții potențiali au început deja să își manifeste interesul, iar reprezentantul imobiliar va organiza un open house, pentru a prezenta casa în cele mai mici detalii celor interesați. 

41396-img_2886.jpg Frumoasa vilă este amplasată în interiorul perimetrului format de străzile Berthelot, Popa Tatu, Berzei și Mircea Vulcănescu. Crișana, strada pe care se poziționează, este încărcată de istorie, cu vile impunătoare, care te transpun în trecut. Poziționarea spectaculoasă a transformant această vilă în destinația perfectă pentru un restaurant, dar proprietarii doresc să o vândă.

„Această vilă se întinde pe 4 niveluri: subsol, parter, etaj și mansardă. Suprafața utilă este de 432 mp. Accesul se poate face atât pe intrarea principală, cât și pe cea secundară. Acest tip de proprietate s-ar preta cu succes, de exemplu, clinicilor medicale, caselor de avocatură, galeriilor de artă și tuturor celor care iubesc acest stil. Personal, mi-aș dori ca oricine ar cumpăra această vilă să îi păstreze stilul architectural, care te face să simți imediat ce intri în atmosfera plină de farmec a perioadei interbelice”, explică Ștefan Niță, agentul imobiliar care reprezintă în mod exclusiv această proprietate.

Vila este perfectă pentru familiile mari, formate din copii, părinți și bunici


Legătura între cele patru niveluri se face prin cele două scări care se află pe diagonala vilei, fiind astfel cât se poate de practice. O parte a demisolului este, în acest moment, transformată în cramă, iar cealaltă jumătate este bucătărie. Parterul este open space, cu o suprafață de 108 mp. Dotările sunt rafinate, păstrând atmosfera clasică a perioadei în care această frumoasă vilă a fost construită.

„Poți auzi pașii cum străbat dușumeaua de stejar masiv, poți vedea tapetul și foița de aur de pe stocatură și astfel vei simți eleganța râvnită a vremurilor de demult. De altfel, fiecare nivel, inclusiv mansarda, se desfășoară pe 108 mp și este caracterizat de eleganță și stil. Mansarda poate fi folosită ca apartament. În cazul unei familii care, prin valorile membrilor ei, nu concepe să stea departe de copii sau de părinți, aceasta este vila ideală”, explică Ștefan Niță.

Cei interesați de vila din Crișana pot participa la un open house în data de 8 mai, între orele 10-13

Vânzarea unei astfel de proprietăți depinde adesea de măiestria agentului imboiliar. Ea poate să stea pe piață câteva zile sau câțiva ani. Tocmai de aceea, la acest nivel, reprezentarea exclusivă este absolut necesară. Un agent imobiliar cu reprezentare exclusivă poate organiza evenimente de promovare de amploare, precum un open house, unde clienții pot analiza fiecare colț al proprietății și pot afla absolut toate detaliile proprietății, de la cele tehnice, până la cele legale, fără a stabili întâlniri special dedicate cu agenții imobiliari. 

 „Sunt prea puțini agenți care înțeleg cu adevărat acest mod de lucru. Este un sistem eficient, care obligă agentul imobiliar să își asume responsabilitatea: investește mult la început, inclusiv sume importante de bani pe care urmează să le recupereze doar la momentul încheierii tranzacției. Aceasta este părere mea despre acest sistem de lucru și mi-aș dori să existe mai mulți agenți care să gândească astfel. Folosind acest sistem, am discutat deja cu mai mulți potențiali clienți, printre care se află și o firmă de avocatură. Dar eu nu cred că intenția conduce automat la vânzare. Tocmai acesta este motivul pentru care am organizat un open house, pe data de 8 mai între orele 10-13”, spune Ștefan Niță. 

Interesat de această proprietate? Înscrie-te acum la Open House!

Dincolo de sistemul folosit, rămân pasiunea și priceperea agentului imobiliar 

Întotdeauna mi-au plăcut casele unicat, ceea ce face ca și clientul să fie mai rar. Când muncești mai mult să găsești clientul, dobândești și mai multă experiență de la o zi la alta. Mie unul nu îmi place să aștept clientul să găsească oferta, ci ies în întâmpinarea lui. Cea mai mare provocare a mea este sa găsesc clientul care încă nu știe că are nevoie de un imobil. Pentru a face acest lucru, folosesc și am folosit întotdeauna metode inovatoare și extrem de eficiente de promovare a proprietății. Bineînțeles, și comisionul reprezintă un stimulent. Cel mai bine mă simt făcând tranzacții unde comisionul minim este de 50.000 euro, pentru că această sumă acoperă investițiile în promovare, precum și o marjă de profit rezonabilă. Nu mă deranjează daca oferta este în București sau în țară, dar nu refuz nicio recomandare, chiar dacă este sub targetul meu. Indiferent de sumă, tratez cu același respect și profesionalism clientul”, încheie Ștefan Niță.

 

29 April 2017