Cea de-a XII-a editie a tIMOn – va debuta joi, 26 martie, la World Trade Center cu o noutate pentru piata imobiliara din Romania: apartamente vandute in regim Time Sharing, conform legislatiei europene in vigoare.

Dezvoltatorul Triumf Construct lanseaza in premiera la tIMOn ansamblul Coral Beach Resort, proiect de apartamente finalizat la cheie ce va fi vandut in regim time sharing. Pretul unui apartament de 2 camere in statiunea Mamaia reprezinta cel mai mic pret al unei locuinte oferite la vanzare in cadrul tIMOn, fiind de 10.500 euro + TVA.

50 de companii imobiliare vor expune catre vanzare peste 5000 de apartamente si peste 500 de vile, terenuri si oportunitati imobiliare intre 26-29 martie la World Trade Center Bucuresti. 7 proiecte imobiliare vor fi lansate in premiera la tIMOn, intr-un moment in care imaginea pietei imobiliare din Romania este creionata ca fiind intr-un blocaj: Red House, Corla Beach Resort, Parang Residence, Aleea, Titan Atlantic, Oltenitei Residence si Green City.

Pretul cel mai mic al unei locuinte situate in Bucuresti este al unei garsoniere din ansamblul “Red House” dezvoltat de catre Apulum 94 in Prelungirea Ghencea, pretul de vanzare pe perioada targului fiind de 34.000 euro ( tva inclus). Cele mai scumpe locuinte ce vor fi expuse la tIMOn sunt penthousurile, duplexurile si vilele care depasesc 250.000 euro.


70% dintre locuintele expuse in cadrul targului sunt finalizate sau in curs de finalizare pana la jumatatea anului, majoritatea dezvoltatorilor oferind diverse facilitati financiare sau produse proprii de creditare.


Vizitatorii beneficiaza in perioada targului de discounturi cuprinse intre 5% si 40% fata de pretul de lista afisat de catre dezvoltatori in ultimele luni, multi dintre dezvoltatori oferind si oportunitatea negocierii preturilor de vanzare in functie de optiunile financiare ale clientilor.


Pentru detalii:

Vlad Vlasceanu, director tIMOn

0722.443.452; [email protected]

24 March 2009