Compania Naţională de Investiţii a finalizat în luna septembrie 2009, în cadrul programelor pe care le derulează, un număr de 21 de obiective din 16 judeţe ale ţării.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1686/3810502/2/compania-nationala-investitii.jpgAstfel, în cadrul programului „Construcţii săli de sport", s-au finalizat 9 săli de sport în 8 judeţe.

Din cele 9 obiective recepţionate în cursul acestei luni, 4 săli sport de tip 1  au fost construite în judeţele: Vaslui, Suceava (2) şi Vrancea, iar 5 săli sport de tip 2 au fost construite în judeţele: Satu Mare, Brăila, Olt, Călăraşi şi Maramureş.         

În cadrul programului „Intervenţie în primă urgenţă" a fost finalizat un obiectiv de investiţii, în judeţul Gorj - înlăturarea efectelor alunecărilor de teren.           

Alte zece obiective au fost finalizate în următoarele judeţe: Arad, Brăila, Cluj, Dolj, Galaţi, Iaşi, Maramureş, Olt, Tulcea şi Vâlcea. Acestea se încadrează în programul pilot privind realizarea experimentală „in situ" - drum experimental.

Compania Naţională de Investiţii va finaliza în anul 2009, 111 săli de sport aflate în execuţie şi va iniţia procedurile de atribuire a contractelor de lucrări, urmate de începerea efectivă a lucrărilor pentru alte obiective noi de investiţii, în limita fondurilor alocate cu această destinaţie.

 

30 September 2009