Compania Naţională de Investiţii a finalizat, în luna iulie 2009, în cadrul programului „Construcţii săli de sport", un total de 21 săli de sport în 16 judeţe, săli ce garantează accesul la facilităţi moderne de practicare a sporturilor, în acord cu principiile, normele şi standardele europene.

25 de obiective în 19 judeţe, recepţionate în luna iulie 2009Din cele 21 săli de sport recepţionate în luna iulie, 7 săli de sport de tip 1*) au fost construite în judeţele - Constanţa (2 săli), Galaţi (1 sală), Harghita (1 sală), Neamţ (1 sală), Sălaj (1 sală), Satu Mare (1 sală) şi 14 săli de sport tip 2**) au fost construite în judeţele - Alba (2 săli), Arad (1 sală), Bihor (1 sală), Brăila (3 săli), Buzău (1 sală), Hunedoara (1 sală), Iaşi (1 sală), Maramureş (1 sală), Mehedinţi (1 sală), Mureş (1 sală) şi Tulcea (1 sală).

Un alt obiectiv de investiţii a fost finalizat, în Judeţul Harghita (Cămin Cultural, str. Principală nr. 193, Tuşnad) în cadrul „Programului privind executarea şi, după caz, expertizarea tehnică şi proiectarea lucrărilor de intervenţie în primă urgenţă la construcţii vulnerabile şi care prezintă pericol public".

In cadrul „Programului pilot privind realizarea experimentalǎ "in situ", în perioada 2008-2010, a unor sectoare de drumuri de interes local clasate, prin utilizarea de materiale şi tehnologii noi, agrementate tehnic" au fost finalizate trei obiective în următoarele judeţe: Botoşani (drum experimental), Braşov (drum experimental) şi Neamţ (drum experimental).  

Compania Naţională de Investiţii va finaliza în anul 2009, 111 săli de sport aflate în execuţie şi va iniţia procedurile de atribuire a contractelor de lucrări, urmate de începerea efectivă a lucrărilor pentru alte obiective noi de investiţii, în limita fondurilor alocate cu această destinaţie.

30 July 2009